H Βίκυ Καγιά ανέβασε μία photo που εύκολα θα πήγαινε στον τελικό του GNTM

H Βίκυ Καγιά ανέβασε μία photo που εύκολα θα πήγαινε στον τελικό του GNTM

Για άλλη μία φορά, η κριτής του αγαπημένου ριάλιτι μοντέλων αφήνει το κοινό άναυδο.

Η Βίκυ Καγιά έχει σταματήσει πολλά χρόνια τώρα να χρειάζεται συστάσεις. Η καριέρα της στο modelling μιλάει από μόνη της. Οι συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, με brands διεθνών προδιαγραφών, τα catwalks στα οποία έχει περπατήσει είναι πέρα από αρκετά για να καταστήσουν έναν άνθρωπο διάσημο και όχι μόνο στη χώρα του.

Για να σκεφτείς, το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το έκανε το 2006, όταν αποφάσισε να αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας για το So You Think You Can Dance. Αναμενόμενα ο φακός την «ερωτεύτηκε» και, έπειτα, δεν τη βλέπαμε μόνο σε photoshoots της, αλλά, έκτοτε, έγινε ο άνθρωπος που εμφανιζόταν συχνά-πυκνά στη μικρή οθόνη.

Ώσπου έφτασε το 2009, το οποίο έφερε μαζί του το Next Top Model της Ελλάδας, ένα ριάλιτι μοντέλων που συνδέθηκε άρρηκτα με το όνομα της Βίκυς Καγιά.




Τη στιγμή που μιλάμε, η ίδια έχει πάνω από 600 χιλιάδες followers στο Instagram της που εκδηλώνουν την ευχαρίστησή τους για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουν στο προφίλ της αγαπημένης τους celebrity με likes και σχόλια. Η φωτογραφία που ανέβασε χτες το απόγευμα, συγκεκριμένα, είναι τόσο drop the mic που εύκολα θα πήγαινε -και θα νικούσε- στον τελικό του GNTM.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.