Η Σίσσυ Χρηστίδου τρολάρει τη Ναταλία Γερμανού με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Η Σίσσυ Χρηστίδου τρολάρει τη Ναταλία Γερμανού με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Δεν μπορείς ούτε να φανταστείς αυτό που κάνει.

Είναι ωραίο όταν βλέπεις διάσημες εντελώς ακομπλεξάριστες. Να έχουν χιούμορ, να αυτοσαρκάζονται, αλλά και να μη φοβούνται να φέρουν στο «παιχνίδι» και φιλικά τους πρόσωπα, ακόμα κι αν αυτά είναι εξίσου διάσημα, οπότε σαφώς και ο κόσμος θα ασχοληθεί. Και αυτό είναι και το ωραίο της υπόθεσης. Το διαδικτυακό τρολάρισμα μεταξύ των celebrities.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε δύο πολύ διάσημες παρουσιάστριες. Από τη μία, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι χρόνια στις top προτιμήσεις του κοινού όσον αφορά στον συγκεκριμένο χώρο. Οι φανς της την ακολουθούν όχι μόνο για το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που έχει στην παρουσίαση, αλλά κυρίως γιατί τους έχει κερδίσει με την προσωπικότητά της και τον ευχάριστο χαρακτήρα της.

Τι έκανε αυτήν τη φορά η διάσημη παρουσιάστρια και τράβηξε όλα τα βλέμματα; Αποφάσισε να κάνει ένα TikTok με ένα απόσπασμα, στο οποίο μιλάει η Ναταλία Γερμανού, ταγκάροντάς την, μάλιστα, πάνω στο βίντεο. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο ξεκαρδιστικό είναι το όλο σκηνικό. Είναι τόσο που και η ίδια η Γερμανού το έκανε repost στο δικό της προφίλ και όχι παράλογα. Οι δύο παρουσιάστριες διασκεδάζουν ουκ ολίγες φορές τους followers τους με αυτά που δημοσιεύουν.

Δες, λοιπόν, το βίντεο της Χρηστίδου στη συνέχεια.