Μαρία Ηλιάκη: Το post για το 2021 και το υπονοούμενο «για τον άνδρα της»

Μαρία Ηλιάκη: Το post για το 2021 και το υπονοούμενο «για τον άνδρα της»

Ο έρωτας θέλει… θυσίες.

Σε άκρως εορταστικό κλίμα είναι όλοι οι αγαπημένοι σου διάσημοι αστέρες, μιας και η αλλαγή του χρόνου είναι πιο κοντά από ποτέ. Ένας ολόκληρος χρόνος βρίσκεται στο τέλος του και μοιάζει ψέμα που εν τέλει φτάσαμε στην τελευταία «πίστα» αυτού του τρομακτικού παιχνιδιού, του 2020.

Όλοι, περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του νέου έτους, αφού μόνο ελπίδα μπορεί να φέρει το 2021. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες σου, μπορείς να συμβουλευτείς τους αγαπημένους σου influencers. Έχουν ήδη ξεκινήσει να φορούν τα καλά τους και κυρίως να… μαγειρεύουν.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ένα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα που αναμένει την αλλαγή του χρόνου και μόλις έκανε ένα post, όλο νόημα, όσον αφορά φυσικά τον άνθρωπό της.



Η Μαρία έχει ήδη ανάψει την κουζίνα της και όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της φωτογραφίας,«στολίστηκε και μαγειρεύει για τον άνδρα της.» Περιττό να σου πούμε πως είναι μια κούκλα, ωστόσο σε αυτό το σημείο πρέπει να παραδεχθείς πως ο έρωτας θέλει θυσίες και η Μαρία είναι διατεθειμένη να τις κάνει!

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε.