Οι celebs αποχαιρετούν το 2020 με αυτές τις φωτογραφίες στο Instagram (pic)

Οι celebs αποχαιρετούν το 2020 με αυτές τις φωτογραφίες στο Instagram (pic)

Είσαι έτοιμη να υποδεχθείς το 2021;

Αν ακόμη δεν έχεις ανεβάσει και εσύ την… αποχαιρετιστήρια φωτογραφία σου στο Instagram, προλαβαίνεις να το κάνεις μέχρι την αλλαγή του χρόνου. Είτε κάτω από το δέντρο, είτε μέσα στην κουζίνα, ένα είναι το σίγουρο, πως οι φωτογραφίες θα είναι τραβηγμένες με αγάπη και «στολισμένες» με υπέροχες ευχές, τουλάχιστον εκείνες που έχουμε βρει μέχρι στιγμής είναι.

Τα social media έχουν «βουλιάξει» από εορταστικές φωτογραφίες. Οι αγαπημένοι σου celebs έχουν φροντίσει και έχουν κάνει ήδη τον απολογισμό της χρονιά που πέρασε και το ίδιο προτείνουμε να κάνεις και εσύ. Το πνεύμα των εορτών είναι ακόμη εδώ και ακόμη κι αν η Παραμονή Πρωτοχρονιάς φέτος μοιάζει κάπως διαφορετική, οφείλεις να φορέσεις τα καλά σου και να ετοιμαστείς για το πιο όμορφο ρεβεγιόν με την οικογένειά σου στο σπίτι.

Με τα καλά τους θα υποδεχτούν οι διάσημοι το 2021, άλλοι με αρώματα από την κουζίνα τους και άλλοι με ενθαρρυντικά quotes. Η ευχή όλων πάντως είναι μια, η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από αυτήν που περνά.

Όσο για το τι έγραψαν στις λεζάντες τους; Όλοι ελπίζουν σε ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο έτος. Με αγάπη και όμορφες λέξεις εύχονται η νέα χρονιά να μας βρει αγαπημένους και δυνατούς.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι αγαπημένοι σου celebs.