Τι συμβαίνει με το πρόσωπο της Αθηνάς Οικονομάκου; Έχει κάνει πλαστικές;

Τι συμβαίνει με το πρόσωπο της Αθηνάς Οικονομάκου; Έχει κάνει πλαστικές;

Την απάντηση έδωσε δημόσια η ίδια η ηθοποιός.

Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι ένα θέμα που, όπως φαίνεται, απασχολεί πολύ τους φανς των διάσημων κυριών. Γιατί; Γιατί ίσως θέλουν να ασχολούνται με κάθε τι που αφορά τα αγαπημένα τους ινδάλματα και, με το που παρατηρούν την παραμικρή διαφορά στην εξωτερική τους εμφάνιση, τη φέρνουν στο προσκήνιο. Μπορεί αυτή να αποδίδεται μέχρι και στο ότι για κάποιο χρονικό διάστημα πρόσεξαν περισσότερο τον εαυτό τους ή στο ότι έκαναν έναν καθαρισμό, ωστόσο η σκέψη θα πάει κατευθείαν στο χειρουργικό νυστέρι.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα Q&A στον λογαριασμό της στο Instagram και βρέθηκε να απαντάει στις ερωτήσεις των followers της σχετικά με προσωπικά της θέματα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και δύο ερωτήσεις, με τις οποίες ήταν σαφές ότι οι αποστολείς τους θεωρούσαν δεδομένο ότι η ηθοποιός έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.
Εκείνη, λοιπόν, βλέποντας την επιμονή και τη σιγουριά των χρηστών αποφάσισε να απαντήσει με έναν τρόπο ιδιαίτερα cool, κάτι, δηλαδή, που περιμένεις από την ίδια. Όπως θα έχεις μάθεις πια από τις αναρτήσεις της στο Instagram, πρόκειται για μία κοπέλα με πολύ χιούμορ που το χρησιμοποιεί με κάθε ευκαιρία.

Τι επέλεξε να κάνει; Να τους τρολάρει μην πιστεύοντας πώς «ανακάλυψαν» τις πλαστικές της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τα stories που έκανε για να απαντήσει.

DPG Network