Η Meghan και ο Harry έγραψαν το πιο συγκινητικό γράμμα της ζωής τους

Η Meghan και ο Harry έγραψαν το πιο συγκινητικό γράμμα της ζωής τους

Τα λόγια τους είναι βαθιά συναισθηματικά.

Το τέλος του 2020 ήρθε για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry με θέληση για αλλαγές. Το ζευγάρι που εδώ και σχεδόν έναν χρόνο πια έχει απομακρυνθεί από τις υποχρεώσεις της βασιλικής οικογένειας, δεν έχει σταματήσει να προσφέρει, αλλά το κάνει πλέον πιο ανεξάρτητα, με τον δικό του τρόπο.

Αυτήν τη φορά, οι δυο τους αποφάσισαν να γράψουν ένα «Γράμμα στο 2021» για το site του μη κερδοσκοπικού τους οργανισμού, Archewell. Σε αυτό κάνουν μνεία στις μητέρες τους και καλούν όλους να τους βοηθήσουν, να γίνουν ένα και να βρεθούν πίσω από το κοινό καλό.

«Είμαι ο γιος της μητέρας σου. Κι εγώ είμαι η μητέρα του γιου μας. Πιστεύουμε στο καλύτερο της ανθρωπότητας, γιατί έχουμε δει το καλύτερο της ανθρωπότητας. Έχουμε βιώσει τη συμπόνια και την καλοσύνη, τόσο από τις μητέρες μας όσο και από τους ξένους. Μπροστά στον φόβο, στις δυσκολίες και στον πόνο, είναι εύκολο να το ξεχάσουμε αυτό. Μαζί, μπορούμε να επιλέξουμε το κουράγιο, την επούλωση και τη σύνδεση. Μαζί, μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε τη συμπόνια πράξη. Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας. Όσο δουλεύουμε για να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο, μία πράξη συμπόνιας τη φορά»