Ο Ben Affleck είχε ένα ατύχημα και το Twitter δεν τον άφησε σε ησυχία

Ο Ben Affleck είχε ένα ατύχημα και το Twitter δεν τον άφησε σε ησυχία

Τελευταία ημέρα του 2020, δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα λιγότερο.

Χτες, ήταν η 31η μέρα του Δεκεμβρίου. Βέβαια, όχι οποιουδήποτε Δεκεμβρίου. Μιλάμε σαφώς για αυτόν του 2020. Δύσκολη χρονιά. Όλα τα περίεργα συνέβησαν και, κάθε φορά που κάτι νέο γινόταν, σκεφτόμασταν σε ποιο έτος βρισκόμασταν και μας φαινόταν απόλυτα λογικό. Επιτέλους, με τη σημερινή ημέρα έχει επίσημα φύγει, όχι, όμως, πριν προλάβει να φέρει μερικές ακόμα ατυχίες στον κόσμο.

Ο Ben Affleck αποφάσισε χτες, όπως και πολλές άλλες ημέρες, να βγει από το σπίτι για να προμηθευτεί τα αγαπημένα του ντόνατς. Τα πράγματα, βέβαια, δεν ήρθαν ακριβώς όπως περίμενε, αφού, την ώρα της μεταφοράς, προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση, τα ντόνατς και τα ροφήματα από το να του πέσουν κάτω. Εδώ που τα λέμε ούτε κι εμείς θα θέλαμε να μας πέσουν τέτοια καλούδια από τα χέρια.




Θα μας πεις τώρα ότι σαφώς και κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Ωστόσο, το Twitter πήρε τις φωτογραφίες που απαθανάτισαν το σκηνικό, προσέθεσαν δικές τους ατάκες και δεν τον άφησαν σε ησυχία. Τα tweets που έφτασαν στη δημοσιότητα ήταν τουλάχιστον ξεκαρδιστικά και το χιούμορ των χρηστών με την κατάσταση και το 2020 έκρυβε μεγάλη έμπνευση.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά που πόσταρε ο κόσμος και θα τα βρεις στην παρακάτω gallery.