Το σχόλιο του Βασίλη Κικίλια στην πρώτη ανάρτηση της Μπαλατσινού μετά τη γέννα

Το σχόλιο του Βασίλη Κικίλια στην πρώτη ανάρτηση της Μπαλατσινού μετά τη γέννα

Που ίσως να μην παρατήρησες

Το 2020 έφυγε και άφησε πίσω του το πιο όμορφο δώρο για τη Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια οι οποίοι ανήμερα των Χριστουγέννων έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Η είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της Τζένης, έγινε κάπου στα τέλη του καλοκαιριού, με το ζευγάρι να μας το γνωστοποιεί με μια όμορφη ανάρτηση μέσα από το Instagram.

Οι εμφανίσεις της Τζένης με φουσκωμένη κοιλίτσα ήταν τόσο σπάνιες που σίγουρα θα τις λέγαμε συλλεκτικές. Την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία κρατούσε το χέρι της αγαπημένης του κι έγραφε στο caption: «Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή,συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη».

Εχθές έκανε η Τζένη Μπαλατσινού την πρώτη ανάρτησή της μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της και ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από ένα μαγευτικό τοπίο στη θάλασσα. «Η αγάπη πάντα στέγει, πιστεύει, ελπίζει, υπομένει..» Καλή Χρονιά σε όλες & σε όλους!», έγραψε στο caption των φωτογραφιών, και ο Βασίλης Κικίλιας ήταν εκεί για να σχολιάσει φυσικά στην αγαπημένη του.

Το σχόλιό του; Απλό, λιτό και απέριττο. Το όνομά της και δίπλα από αυτό μια κόκκινη καρδιά άφησε ο υπουργός υγείας και τα likes ήταν αμέτρητα. Να τους ζήσει και πάλι το παιδάκι τους και ευχόμαστε να είναι υγιές.

Δες τις φωτό, αλλά και το σχόλιο του Βασίλη Κικίλια στη gallery που ακολουθεί.