Η Rihanna έκανε γιορτές με τον αγαπημένο της και τον πήγε στο πατρικό της

Η Rihanna έκανε γιορτές με τον αγαπημένο της και τον πήγε στο πατρικό της

Τα πράγματα είναι μάλλον σοβαρά

Πέρασαν τα Χριστούγεννα, πέρασε και η Πρωτοχρονιά και πλέον βρισκόμαστε σε μία νέα χρονιά, η οποία ελπίζουμε να μη μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Το 2020 φεύγοντας εκτός από εγκυμοσύνες και γάμους, μας άφησε κι ένα νέο ζευγάρι. Και προφανώς μιλάμε για την Rihanna και τον καινούργιο της σύντροφο τον A$AP Rocky.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα πέρασαν τις γιορτές μαζί φέτος. Για την ακρίβεια θα μπορούσαμε να πούμε πως τα πράγματα δείχνουν να είναι σοβαρά μεταξύ τους αφού η Rihanna πήγε τον αγαπημένο της να περάσουν τις γιορτές στο πατρικό της σπίτι στα Barbados. Η 32χρονη τραγουδίστρια και ο 32χρονος ράπερ εντοπίστηκαν να κρατιούνται χέρι χέρι ενώ περπατούσαν κατά μήκος της αποβάθρας στο δρόμο τους για μια κρουαζιέρα με καταμαράν την Πέμπτη το βράδυ (24 Δεκεμβρίου) στα Barbados.


https://www.instagram.com/p/CJZbK5ElAAq

Η Rihanna και o A$AP πέρασαν την παραμονή των Χριστουγέννων με φίλους και οι φωτογραφίες του ζευγαριού έχουν δημοσιοποιηθεί στο TMZ. Η Rihanna χώρισε με τον επί τρία χρόνια φίλο, τον Hassan Jameel, τον Ιανουάριο του 2020 και οι φήμες για τη σχέση της με τον A$AP ξεκίνησαν αμέσως μετά. Μόνο τον περασμένο μήνα επιβεβαιώθηκαν οι φήμες όταν το ζευγάρι εντοπίστηκε μαζί στη Νέα Υόρκη.


https://www.instagram.com/p/CJZ0zwLJkM8

Μια πηγή μίλησε πρόσφατα για τη νέα σχέση και πώς ήταν «αχώριστοι» τελευταία.