Κι όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει σωσία και δεν είναι η Μαριαγάπη

Κι όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει σωσία και δεν είναι η Μαριαγάπη

Και την βρήκαμε στο Tik Tok

Τη χρονιά που αφήσαμε πίσω μας ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με το Greece’s Next Top Model, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και την παίκτρια του show, Μαριαγάπη Ξυπολιά, η οποία μοιάζει απίστευτα στην πρώην κριτή. Και δεν είναι κάτι που λέμε μόνο εμείς, αφού αρκετοί χρήστες των social και fans του GNTM έβλεπαν την ομοιότητα μεταξύ τους.

Ωστόσο, εκεί που χαζεύαμε στο Τik Tok πέσαμε επάνω σε ένα βίντεο, στο οποίο βλέπαμε ξεκάθαρα την Ηλιάνα. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε, αφού η ομοιότητα της κοπέλας που έφτιαξε το βίντεο με την παρουσιάστρια είναι απίστευτη. Η χρήστης με το username @Vasouliza ή αλλιώς Βίκυ Ζάχου όπως είναι το ονομά της, έχει ανεβάσει κάποιες φωτό της στο Instagram account της, αλλά και βίντεο στο Tik Tok και σε κάποια σημεία δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια είναι ποια.

Εμείς ψάξαμε και τη βρήκαμε στα social, ρίξαμε μια ματιά στις φωτο της, αλλά και σε όσα έχει ανεβάσει στο Tik Tok και αλήθεια δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με το πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο τους. Αν πάντως κάποιος μας έλεγε πως είναι αδερφές και δεν το ξέρουν θα τον πιστεύαμε γατί η ομοιότητά τους είναι τρομερή.



Τις φωτογραφίες στη gallery θα τις αφήσουμε ανακατεμένες και θα αφήσουμε εσένα να βρεις ποια είναι ποια.