Gigi Hadid: Η φωτό με την κόρη της ξετρέλανε το Instagram

Gigi Hadid: Η φωτό με την κόρη της ξετρέλανε το Instagram

Συγκέντρωσε πάνω από 3 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από 24 ώρες

Ήταν κάπου στα τέλη Σεπτεμβρίου όταν έγινε γνωστό πως η Gigi Hadid έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η διάσημη καλλονή έγινε μανούλα για πρώτη φορά και ο καρπός του έρωτά της με τον Zayn Malik άλλαξε όλη τη ζωή της. Η μικρούλα είναι το πιο όμορφο δώρο που έφερε το 2020 στο γνωστό μοντέλο και οι φωτογραφίες της που μας δείχνει κατά καιρούς δεν είναι λίγες.

Μέσα από το Instagram account της την έχουμε δει αρκετές φορές και είναι πραγματικά μια γλύκα. Είναι μια αλήθεια βέβαια το γεγονός πως δεν έχουμε δει το προσωπάκι της, όμως όλες οι άλλες φωτό που έχει ανεβάσει είναι πραγματικά αξιολάτρευτες. Στην ίδια κατηγορία εννοείται εντάσσεται και η χθεσινή φωτογραφία της με τη νεογέννητη μικρούλα της.

Η Gigi Hadid ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία η μικρούλα κρατά με το χεράκι της το δάχτυλό της μαμάς της, σαν τις δύο καλύτερες φίλες. Είναι τόσο όμορφη και τρυφερή στιγμή που πραγματικά δεν γίνεται να μη της δώσεις το like σου. Η φωτό της Gigi συγκέντρωσε πάνω από τρία εκατομμύρια likes μέσα στις τρεις πρώτες ώρες από την ανάρτησή της.

Ελπίζουμε στην επόμενη φωτογραφία να δούμε και το προσωπάκι της. Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.