Στο νοσοκομείο με covid-19 ο γιος αγαπημένης ηθοποιού

Στο νοσοκομείο με covid-19 ο γιος αγαπημένης ηθοποιού

Και είναι μόλις 3 μηνών

Κι εκεί που λέγαμε πως το 2021 μας έφερε μια καλή είδηση –αυτή της εγκυμοσύνης της Maria Menounos- έρχεται αυτή η είδηση που πραγματικά μας στεναχώρησε πάρα πολύ. Ο 3 μηνών γιος διάσημης ηθοποιού νοσηλεύεται με κορονοϊό, κι εμείς αναρωτιόμαστε πώς μπορεί να συνέβη αυτό. Η πρωταγωνίστρια του Harry Potter αποκάλυψε την είδηση μέσα από το Instagram account της και αυτή φυσικά έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο dt.

H Jessie Cave που πρωταγωνίστησε ως Lavender Brown στις ταινίες του Harry Potter αποκάλυψε πως ο νεογέννητος γιος της αν και τριών μηνών νοσηλεύεται με κορονοϊό. Η 33χρονη ηθοποιός πόσταρε μια φωτογραφία με τον γιο της Abraham, ο οποίος γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2020 μέσα στο κρεβατάκι του νοσοκομείου.

«Παρακολουθούσα τις ειδήσεις σχετικά με το lockdown από ένα απομονωμένο δωμάτιο στο νοσοκομείο. Τo μωράκι μου είναι θετικό. Είναι εντάξει και τα πάει καλά, αλλά οι γιατροί είναι σε επαγρύπνηση και είναι προσεκτικοί. Αυτό το στέλεχος είναι εξαιρετικά ισχυρό και μεταδοτικό, οπότε ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα προσέχουν τις επόμενες εβδομάδες», δημοσίευσε η Jessie στο Instagram.

«Πραγματικά δεν ήθελα αυτό να είναι η αρχή της νέας μου οικογένειας αυτό το νέο έτος. Πραγματικά δεν ήθελα να επιστρέψω στο νοσοκομείο τόσο σύντομα μετά την τραυματική γέννησή του. Για άλλη μια φορά θαυμάζω τους νοσοκόμους και τους γιατρούς. Με κάνει ακόμα πιο περήφανη για τον αδερφό μου, έναν γιατρό και τον πατέρα μου. Παρακαλώ ευχηθείτε στο μωρό μου μια γρήγορη ανάρρωση. Αγάπη και καλύτερες ευχές σε όλους».

Κι αυτό είναι μια ακόμη απόδειξη πως ο κορονοϊός δεν κοιτάζει ηλικίες. Ευχόμαστε στη Jessie και την οικογένειά της τα καλύτερα και πως ο μικρούλης Abraham θα αναρρώσει σύντομα.