Η Zoe Kravitz χώρισε όμως δεν φαντάζεσαι με ποιον star βγαίνει

Η Zoe Kravitz χώρισε όμως δεν φαντάζεσαι με ποιον star βγαίνει

Αποκλείεται να συμβαίνει αυτό

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της χώρισαν έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια γάμου. Και όχι μόνο χώρισαν, αλλά φήμες θέλουν την 32χρονη να έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή της μετά τη διάλυση του γάμου της και να έχει βρει νέο αγαπημένο στο πρόσωπο διάσημου ηθοποιού.

Και μόλις μάθεις ποιος είναι δεν θα το πιστεύεις ούτε κι εσύ. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχουν γεμίσει με αναφορές ότι η Zoe Kravitz βγαίνει με τον Channing Tatum αφού υπέβαλε διαζύγιο από τον σύζυγό της, ηθοποιό Karl Glusman. Ναι ναι καλά διαβάζεις, με τον Channing Tatum, κι έχουμε μείνει κι εμείς το ίδιο άφωνες με εσένα.

Το E!News ωστόσο μας ηρεμεί κάπως, αφού πηγή του αναφέρει πως το δημοσίευμα αυτό δεν είναι αλήθεια, και πως καμία σχέση δεν έχει η Zoe με τον Tatum. Και όχι πως δεν μας αρέσει η ιδέα αυτή, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς τον προτιμούσαμε με τη Jessie J, με την οποία έχει επίσης χωρίσει. Η Zoe και ο Karl παντρεύτηκαν στο σπίτι του πατέρα της, Lenny Kravitz στο Παρίσι τον Ιούνιο του 2019 μετά από τρία χρόνια γνωριμίας. Αίτηση διαζυγίου υποβλήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Karl μάλιστα διέγραψε πρόσφατα σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του λογαριασμού του στο Instagram, ενώ η Zoe εξακολουθεί να έχει φωτογραφίες με τον Karl στο λογαριασμό της. Επίσης προς το παρόν τουλάχιστον, ακολουθούν ακόμη ο ένας τον άλλον.