7 μήνες μετά τον χωρισμό και ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα του σχέση

7 μήνες μετά τον χωρισμό και ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα του σχέση

Βέβαια η κίνηση του ίσως ενοχλήσει την πρώην σύζυγό του

Ήταν κάπου στα τέλη Μαΐου όταν έγινε γνωστό πως το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 10 χρόνια έγγαμου βίου και τριών παιδιών που έχει αποκτήσει. Μπορεί να κατόρθωσαν να βγάλουν την περίοδο της καραντίνας, όμως μόλις αυτή ολοκληρώθηκε το διάσημο ζευγάρι χώρισε. Ίσως εν τέλει να μην τους ωφέλησε αυτός ο εγκλεισμός.

Και ενώ ο ηθοποιός στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον χωρισμό έλεγε πως θα αγαπάει για πάντα την σύζυγό του και θα είναι ξανά μαζί, αυτή τη στιγμή και οι δύο έχουν φτιάξει ξανά τη ζωή τους με άλλους συντρόφους. Ο λόγος για τον Brian Austin Green και τη Μegan Fox, ο οποίοι χώρισαν μετά από δέκα χρόνια και πλέον είναι με άλλους συντρόφους.


https://www.instagram.com/p/CJrMI7pF_OM

Η σχέση της Megan Fox με τον Machine Gun Kelly μετρά αρκετούς μήνες, ενώ ο Brian Austin Green μόλις πριν από μερικά 24ωρα επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Sharna Burgess.


https://www.instagram.com/p/CJqcqBcByR-

Ο 47χρονος ηθοποιός και η 35χρονη χορεύτρια εθεάθησαν σε διακοπές στη Χαβάη, ενώ ο φακός τους τσάκωσε και σε άκρως τρυφερές στιγμές. Αυτό βέβαια που ίσως –ίσως δεν ξέρουμε- ενόχλησε τη Megan Fox, είναι πως το νέο ζευγάρι έμεινε στο Four Seasons, εκεί όπου ακριβώς ο Brian είχε παντρευτεί με τη Megan.

Με τη Sharna πάντως δείχνει να περνάει υπέροχα ο ηθοποιός και αυτό είναι που έχει σημασία.