GNTM 3: Μήπως ο Ηρακλής επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μαρινέλλα;

GNTM 3: Μήπως ο Ηρακλής επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μαρινέλλα;

Το story που αποκαλύπτει την αλήθεια

Το Greece’s Next Top Model εδώ και μερικές εβδομάδες αποτελεί πια παρελθόν από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας, όμως εμείς ήδη έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Το φετινό GNTM θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα από το πιο ωραία που έχουμε δει, και αυτό γιατί η συμμετοχή αγοριών το έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Το χρηματικό έπαθλο, το συμβόλαιο και τα υπόλοιπα δώρα κέρδισε φέτος ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, o οποίος είχε ξεχωρίσει κιόλας από τις οντισιόν όταν έκανε την εμφάνισή του. Σίγουρα τον πιστεύαμε για τελικό και όπως μας απέδειξε το ίδιο πίστευε κι εκείνος για τον εαυτό του και τα κατάφερε.

Αυτό που υπήρχε ιδιαίτερα σε αυτή τη σεζόν του GNTM βέβαια ήταν το φλερτ μεταξύ αγοριών και κοριτσιών. Δεν ήταν λίγα άλλωστε τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι. Κι ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα πιστεύαμε πως ο Σήφης και η Μαρινέλλα ήταν ζευγάρι μετά το τέλος του παιχνιδιού τα «πλάνα» άλλαξαν.

Το τελευταίο διάστημα όλοι λένε πως Ηρακλής και Μαρινέλλα είναι ζευγάρι (ουκ ολίγες φορές έχουν απαθανατιστεί μαζί) και ίσως να έχουμε την επιβεβαίωση που τόσο καιρό ψάχνουμε. Ο νικητής του GNTM ανέβασε πριν από μερικές ώρες story με τη Μαρινέλλα σε μετακίνηση «6» οι δυο τους και αν αυτό δεν είναι στοιχείο που επιβεβαιώνει την πολυσυζητημένη σχέση τους, τότε τι είναι;