Η σέξι φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με την αδερφή της

Η σέξι φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με την αδερφή της

Είναι και οι δύο κούκλες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται χρόνια τώρα στον χώρο της δημοσιογραφίας, ωστόσο, η συμμετοχή της στο Survivor ήταν αυτή που εκτόξευσε τη δημοφιλία της και τις αναζητήσεις του κόσμου. Λογικό, αν το καλοσκεφτείς, αφού εκείνη η σεζόν του διάσημου παιχνιδιού επιβίωσης έφτασε τα νούμερα της τηλεθέασης σε αριθμούς που η τηλεόραση είχε καιρό να δει.

Όταν, λοιπόν, η αγαπημένη celebrity βγήκε από το ριάλιτι, άρχισε να βλέπει το κοινό της στο Instagram να αυξάνεται όλο και περισσότερο. Σε αυτό βοήθησαν πολλά, όπως οι συχνές της αναρτήσεις, η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η αγάπη της για τη γυμναστική.




Η Ευρυδίκη, όμως, έχει και μία πολύ όμορφη και γλυκιά μικρότερη αδερφή, την Ιωάννα. Η τελευταία, την επόμενη των Θεοφανίων, είχε γιορτή και δε θα μπορούσε να μην έχει το κατάλληλο αφιερωματικό post.

«Χρόνια πολλά μικρούλι μου», έγραψε η Ευρυδίκη δίπλα στη φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί, με την πρώην παίκτρια του Survivor να χαμογελάει φορώντας ένα σέξι αθλητικό μπουστάκι. Όπως μπορείς να καταλάβεις, το εν λόγω post γρήγορα συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes -περί τα 40.000 για να είμαστε ακριβείς- και τα σχόλια δε σταματάνε.

Με ένα scroll στην παρακάτω gallery θα δεις τις δύο αδερφές να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.