Meghan Markle και πρίγκιπας Harry πήραν μία μεγάλη απόφαση & όχι άδικα

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry πήραν μία μεγάλη απόφαση & όχι άδικα

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει υποστεί πολλά τα τελευταία χρόνια.

Όταν έχεις οποιαδήποτε συσχέτιση με το βασιλικό παλάτι, ξέρεις ότι όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα βρεθούν πάνω σου. Οι royals πάντα γοήτευαν τον κόσμο. Μάλλον είναι αυτός ο βασιλικός και πριγκιπικός αέρας που δημιουργεί μία γοητεία για τον κόσμο που τον παρατηρεί και φέρνει στο μυαλό όλες τις majestic ταινίες που βλέπουμε ανά διαστήματα. Τα πράγματα, βέβαια, στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ήδη πολλά χρόνια πριν είχε αρχίσει να γίνεται αισθητή η πίεση που δέχονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ξακουστό παράδειγμα αυτό της πριγκίπισσας Diana που δε δίσταζε να εκφράσει δημόσια τη δυσφορία που ένιωθε μέσα στον θεσμό. Παρά το ότι ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να βοηθήσει τον κόσμο, οι συνεχείς πιέσεις και τα πρέπει του παλατιού σημάδεψαν την ψυχολογία της.

Πιο πρόσφατα, η Meghan Markle, με το που μαθεύτηκαν για πρώτη φορά τα νέα για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry, βρέθηκε να δέχεται πυρά. Οι φωτογράφοι δεν την άφηναν σε ησυχία, ενώ τα tabloids έφταναν πολλές φορές ακόμα και σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Αν σε αυτά προσθέσεις και τη χρόνια εκδηλωμένη δυσαρέσκεια του συζύγου της με την κατάσταση στα του royal οίκου, δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα για να ζήσουν πιο ανεξάρτητοι.




Δημοσίευμα του βρετανικού Sunday Times, ωστόσο, αναφέρει ότι το ζευγάρι πήρε μία πιο μόνιμη απόφαση που είναι απόρροια όλων των παραπάνω. Λόγω της συνειδητοποίησης της αρνητικότητας και του «μίσους» που πολλές φορές υπάρχει στα social media, τα τελευταία θα πάψουν μόνιμα και δε θα χρησιμοποιηθούν ούτε για το Archewell Foundation, τον φιλανθρωπικό οργανισμό που έχουν ιδρύσει.

Με τόσες απρόσμενες και τολμηρές αποφάσεις που έχουν λάβει όσα χρόνια είναι μαζί, αυτό δε μας παραξενεύει. Ίσως είναι και καλύτερα τόσο για την ψυχική τους ηρεμία όσο και για να δώσουν το παράδειγμα ότι τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι όσο αναγκαία νομίζαμε.