Harry και Meghan Markle επιστρέφουν στο Λονδίνο μέσα στο 2021

Harry και Meghan Markle επιστρέφουν στο Λονδίνο μέσα στο 2021

Και ξέρουμε όλοι τον λόγο

To 2020 υπήρξε μία πολύ κομβική χρονιά για όλο τον πλανήτη, για τον πρίγκιπα Harry όμως και τη Meghan Markle ήταν λίγο πιο κομβική αφού ήταν αυτή μέσα στην οποία πήραν την απόφαση να αφήσουν τα προνόμια της royal ζωής και να ζήσουν μακριά από πρωτόκολλα, κανόνες και events. Οι Sussexes «απαρνήθηκαν» τη royal ζωή τους κι εδώ κι έναν χρόνο μένουν πια μόνιμα στην Αμερική με τον γιο τους, Archie. Μπορεί το αρχικό τους πλάνο να μην ήταν αυτό, όταν πήραν την απόφαση, αφού σκόπευαν να συνεχίσουν να υπηρετούν τη βασίλισσα και να περνούν ισότιμα το χρόνο τους ανάμεσα σε Αγγλία και Αμερική, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Κάπως έτσι λοιπόν και έπειτα από διακανονισμούς με τη βασίλισσα Ελισάβετ κράτησαν τα προνόμια και τους επίσημους βασιλικούς τίτλους τους μέχρι τις 30 Μαρτίου κι έκτοτε επέστρεψαν στην Αμερική. Οι Sussexes όμως θα επιστρέψουν στο Λονδίνο μέσα στο 2021 και ξέρουμε ήδη γιατί θα γίνει αυτό.

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan, η δούκισσα του Sussex, δεν επέστρεψαν στην Αγγλία από τον Μάρτιο όταν παραιτήθηκαν επίσημα ως ανώτεροι βασιλείς.

Το ζευγάρι έκανε την ορόσημη ανακοίνωσή του πριν από ένα χρόνο, πριν ξεκινήσει μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία καθώς ξεκίνησαν τη ζωή τους ως ιδιώτες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο δούκας του Sussex φέρεται πως θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παρακολουθήσει τους εορτασμούς γενεθλίων για τον παππού του.

Τώρα, μια πηγή κοντά στους Harry και Meghan είπε στο περιοδικό US People ότι το ζευγάρι ελπίζει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο. Ο δούκας του Εδιμβούργου θα γίνει 100 χρονών στις 10 Ιουνίου και είναι μια περίπτωση που ο πρίγκιπας Harry λέγεται ότι δεν θέλει να χάσει.

Όμως, η επιδεινούμενη κατάσταση του κορονοϊού σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο αυτήν την επίσκεψη με αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι οι Sussexes «ελπίζουν ότι το 2021 μπορεί να είναι μια εποχή θεραπείας όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για την οικογένειά τους».

Οι εντάσεις μεταξύ του Harry και του αδελφού του, πρίγκιπα William, λένε ότι παραμένουν παρά τη φυσική απόσταση μεταξύ τους και το ότι είναι μήνες μακριά ο ένας από τον άλλο. Αναμένεται να επανενωθούν τουλάχιστον τον Ιούλιο, για την αποκάλυψη ενός αγάλματος για να σηματοδοτήσουν τα 60α γενέθλια της πριγκίπισσας Diana.

Το γλυπτό θα τοποθετηθεί στον Βυθισμένο Κήπο στο Kensington Palace - πρώην σπίτι της Diana - την 1η Ιουλίου 2021.