Η Sarah Jessica Parker σχολίασε την απουσία της Kim Cattrall από το SATC

Η Sarah Jessica Parker σχολίασε την απουσία της Kim Cattrall από το SATC

Και όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι

Πριν από λίγο καιρό μάθαμε πως μία από τις αγαπημένες μας σειρές θα επιστρέψει με νέα –αλλά λίγα- επεισόδια και κάπως έτσι καταλάβαμε πως το 2021 ίσως είναι καλύτερο από το 2020. Η επιστροφή του Sex And The City που όλες αγαπήσαμε είναι γεγονός και μάλιστα λίγες ώρες πριν είδαμε και το teaser που κυκλοφόρησε από την HBO.

Γνωρίζουμε βέβαια αρκετά χρόνια περίπου δύο, όμως οποιοδήποτε reboot και αν γινόταν η Kim Cattrall aka Samantha Jones, θα απείχε από αυτό. Κι έτσι και έγινε. Το SATC επέστρεψε για λίγα επεισόδια όπως οι κοπέλες είναι πια τρεις και όχι τέσσερις.



Ας σε πάμε λίγο πίσω στον χρόνο. Μερικά παρασκήνια: Το 2017, η Kim αποκάλυψε ότι δεν ήταν ποτέ φίλη με τις συμπρωταγωνίστριες της και οι σχέσεις στο σετ ήταν «τοξικές». Επίσης αποκάλυψε ότι δεν θα έκανε τρίτη ταινία μαζί τους. Στη συνέχεια, μήνες αργότερα στις αρχές του 2018, ο αδερφός της Kim πέθανε ξαφνικά και η Sarah Jessica έγραψε ένα σχόλιο στην ανάρτηση της στο Instagram, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της και φαινομενικά, επιδιορθώνοντας τη σχέση τους. Αργότερα, η Kim ξαφνικά «χτύπησε» στη SJP για «εκμετάλλευση» της τραγωδίας της οικογένειάς της. Η Kim όπως φημολογείται ότι ήταν ο λόγος για τον οποίο μια τρίτη ταινία Sex and the City δεν καρποφόρησε ποτέ.

Την Κυριακή το βράδυ (10 Ιανουαρίου), η SJP και οι συνεργάτες της γιόρτασαν την είδηση ότι η σειρά θα επέστρεφε. Ένας θαυμαστής σχολίασε: «Δεν έκανε tag τη Samantha Jones (τον ρόλο της Kim)». Ένας άλλος απάντησε τότε, πως «δεν συμπαθεί η μία την άλλη». Η SJP τότε απάντησε σε αυτά τα κακόφημα σχόλια κι έγραψε: «Όχι δεν την αντιπαθώ. Ποτέ δεν το είπα αυτό. Ποτέ δε θα το έλεγα αυτό. Απλά η Samantha δεν είναι μέρος αυτού του story. Θα είναι όμως κομμάτι μας για πάντα όπου και αν είμαστε, ό,τι και αν κάνουμε».



Δες το σχόλιο της στη gallery που ακολουθεί.