Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει με διαφορά την ασυλία

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει με διαφορά την ασυλία

Μετά από ένα δύσκολο αγώνισμα η ασυλία ανήκει σε αυτή την ομάδα.

Τι κι αν ο κλοιός στενεύει, νέοι παίκτες έρχονται στον Άγιο Δομίνικο, οι προμήθειες λιγοστεύουν και η νίκη πια σε κάθε αγώνισμα είναι αναγκαία. Το παιχνίδι επιβίωσης έχει κορυφώσει την αγωνία των τηλεθεατών αφού όλα παίζονται κυριολεκτικά στον πόντο.

Στο σημερινό επεισόδιο δεν έλειψαν τα απρόοπτα, οι μικρές διαφορές και οι αδυναμίες, ωστόσο η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία πρέπει να παραδεχθείς πως τα έδωσε όλα. Οι διαμάχες αν και μοιάζουν ασήμαντες μπορούν να επηρεάσουν τη ψυχολογία των παικτών και όπως αποδεικνύεται δεν έχουν θετικό αντίκτυπο.



Η ομάδα των Διάσημων φαίνεται να υστερεί σε αντίθεση με τους Μαχητές που ξεπερνούν κατά πολύ τις προσδοκίες. Εκ του αποτελέσματος και μόνο πρέπει να παραδεχθούμε πως οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, με τις νίκες τους να είναι εμφανώς περισσότερες από εκείνες των Διάσημων.

Η κατάρρευση της Κάτιας στον αγωνιστικό χώρο έφερε μια μικρή αναστάτωση στο «ρινγκ», ωστόσο οι Μαχητές σήμερα δεν κοίταξαν πίσω, μπήκαν στην αρένα και κέρδισαν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια για τις επιδώσεις τους. Με σκορ 10- 2 κέρδισαν τους Διάσημους και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο. Αξίζει σε αυτό το σημείο πάντως να σου πούμε πως η Ελίζαμπεθ έφερε και τις δύο νίκες στον αγώνα.