Διάσημος Tik Toker απολογείται δημόσια στο ζεύγος Kardashian -West

Διάσημος Tik Toker απολογείται δημόσια στο ζεύγος Kardashian -West

Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο

Σε μια δίνη σκανδάλων συνεχίζει να κινείται η οικογένεια της Kim Kardashian. Η 40χρονη influencer υποτίθεται πως ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο από τον Kanye West εν μέσω φημών για απιστία και τρίτο πρόσωπο στον γάμο, από την μεριά του ράπερ.

Όπως θυμάσαι επίσης, πριν λίγο καιρό ο Kanye είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο συγνώμης χωρίς να καταλαβαίνουμε ακριβώς σε τι αναφέρεται.

Οι φήμες, που ξεκίνησαν από influencer του Tik Tok ήθελαν τον West να έχει απατήσει την Kim με make up artist, τον Jefree Star.

Κι ενώ ούτε ο Kanye έχει διαψεύσει τις φήμες, ούτε η Kim έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου, στο προσκήνιο ήρθε πριν μερικά εικοσιτετράωρα και έτερος Tik Toker, o Cole Carrigan ο οποίος υποστήριξε πως ο πρώην σωματοφύλακας του West, Steve Stanulis, του είχε κανονίσει μια συνάντηση με τον ίδιο τον Kanye στο ξενοδοχείο W Hotel μέσα στον Νοέμβριο του 2020.



Kαι μπορεί στην περίπτωση του Star να μην υπήρξε διάψευση, ο πρώην σωματοφύλακας του Kanye πάντως δεν άφησε τον Carrigan να συνεχίσει με τις κατηγορίες του και μέσω του δικηγόρου του διέψευσε τον Tik Toker και τόνισε πως δεν έχει ακούσει καν το όνομα του Cole.

Ο Carrigan πάντως, μετά τη μήνυση που δέχτηκε, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο απολογείται στο ζεύγος Κardashian -West χωρίς όμως να παραδέχεται πως έβγαλε την ιστορία με το ξενοδοχείο από το μυαλό του.

«Για να μην μπλέξω με δικαστήρια, έχω μια απολογία και συγνώμη να κάνω στον κύριο West και στην Kim Kardashian West».

Ο σωματοφύλακας του West σταμάτησε να εργάζεται για τον ράπερ το 2016 και έγινε σκηνοθέτης κατόπιν ενώ η εφημερίδα Post υποστηρίζει πως ούτε ο Kanye έχει ακούσει ποτέ το όνομα του Tik Toker που υποστήριξε πως ήθελε να τον συναντήσει.

Η δημόσια απολογία του Carrigan ήρθε μετά από νομική απαίτηση του δικηγόρου του Stanulis, τη στιγμή που η Page Six επιμένει πως το ζεύγος West οδεύει προς το διαζύγιο.