Survivor: Οι ίντριγκες στην ομάδα των Διάσημων βάζουν στο στόχαστρο την Κάτια

Survivor: Οι ίντριγκες στην ομάδα των Διάσημων βάζουν στο στόχαστρο την Κάτια

Ήρθαν τα πάνω- κάτω στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει τα παράπονα των παικτών με κύριο θέμα φυσικά την αρμονία της ομάδας τους. Τόσο οι Μαχητές, όσο και οι διάσημοι φτάνουν σιγά- σιγά στα όριά τους και αυτό αναπόφευκτα φέρνει αντιπάθειες, καυγάδες στο προσκήνιο και πολλές παρεξηγήσεις.

Το τελευταίο διάστημα το πρόσωπο που συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλο είναι η Κάτια Ταραμπάνκο από την ομάδα των Διάσημων και όπως οι συμπαίκτες της υποστηρίζουν δεν τη διακατέχει το αίσθημα της ομαδικότητας. Σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως στα δύο προηγούμενα αγωνίσματα η Κάτια δεν ήταν ο εαυτός της, ωστόσο πάντα φέρνει νίκες στην ομάδα της. Στο χθεσινό αγώνισμα δυσκολεύτηκε αρκετά ενώ δύο αγωνίσματα πριν ήταν στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας.



Μετά τα λόγια του Περικλή και μετά από τις παρατηρήσεις του για την «κλίκα» μεταξύ Κάτιας και Γιώργου στην ομάδα των Διάσημων, πρέπει να παραδεχθείς πως η ομάδα έχει σπάσει σε δυο κομμάτια και αυτό αναμφισβήτητα δεν θα τους βοηθήσει στον αγωνιστικό χώρο, ούτε όμως στην ομαλή συμβίωσή τους.

Σήμερα όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος βγήκε υποψήφιος και όπως φαίνεται αποφάσισε να βάλει... λόγια στην ομάδα του. Τελικά ποιος είδε ποιον να τρώει κρυφά ρύζι το βράδυ; Η Κάτια ουσιαστικά, όπως ακούσαμε από τον Περικλή, έφαγε με τον Καλλίδη πριν κάποιες ημέρες ρύζι στα κρυφά και τώρα που εκείνος βγήκε προτεινόμενος το εξομολογήθηκε νομίζοντας πως θα κερδίσει την εύνοια των συμπαικτών του. Το θέμα που έθιξε σε γενικές γραμμές πάντως η Ελευθερία ήταν πως η Κάτια δεν σκέφτεται ομαδικά και σκέφτεται μόνο τον εαυτό της.

Αφού η ατμόσφαιρα έχει πια βαρύνει στην παραλία της κόκκινης ομάδας, το κλίμα είναι ολοφάνερο πως δεν είναι πια καλό και πράγματι δεν ξέρουμε αν μια ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας θα τους φέρει κοντά.