Survivor: Τριαντάφυλλος και Καλλίδης έγιναν viral στο Twitter και υπάρχει λόγος

Survivor: Τριαντάφυλλος και Καλλίδης έγιναν viral στο Twitter και υπάρχει λόγος

Τα σχόλια του Twitter είναι πάντα εκλεπτυσμένα.

Ακόμη κι αν οι παίκτες έρχονται σε ρήξη, ακόμη κι αν οι προμήθειες στην παραλία του Survivor λιγοστεύουν με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς είναι αλήθεια πως οι ομάδες φτάνουν στον αγωνιστικό χώρο εφοδιασμένοι με θέληση για νίκη. Το σημερινό αγώνισμα θέλει καλή συνεργασία και μυϊκή δύναμη, το αποτέλεσμα όμως κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Έπειτα από αρκετά αγωνίσματα στην αρένα του Survivor, έχουμε πια καταλάβει πως το επίπεδο δυσκολίας είναι αρκετά υψηλό, κάτι που φυσικά αναδεικνύει τους δυνατούς παίκτες, αναδεικνύει όμως και τους αδύναμους.



Είναι ξεκάθαρο πια πως οι Μαχητές είναι η δυνατή ομάδα στο παιχνίδι επιβίωσης και αυτό θα το διαπιστώσει κανείς μόλις μετρήσει τις νίκες τους. Οι νίκες των Διάσημων από την άλλη είναι μετρημένες… στο ένα χέρι και αυτό καταλαβαίνεις πως κάνει τους χρήστες των social media να σχολιάζουν ακόμη περισσότερο.



Το σημερινό αγώνισμα θέλει τους παίκτες να σπρώχνουν μια τεράστια ξύλινη ρόδα με προορισμό τους στόχους, αυτό όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η ομάδα φαβορί είναι οι Μαχητές, ωστόσο όλοι θέλουν κατά βάθος να δουν τους Διάσημους να κερδίζουν. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλλίδης. Όπως φαίνεται είναι το αγαπημένο δίδυμο της πλατφόρμας και ναι, έχουν γίνει viral! Την τιμητική του επίσης έχει ο μοναδικό Γιώργος Αγγελόπουλος από τον προηγούμενο κύκλο του survivor και μόλις δεις τα tweets θα καταλάβεις.

Δες στη gallery τα tweets.