Survivor: Η σημερινή ήττα θα καθορίσει το μέλλον αυτής της ομάδας

Survivor: Η σημερινή ήττα θα καθορίσει το μέλλον αυτής της ομάδας

Κινδυνεύουν με αποχώρηση μετά την ήττα τους.

Το αναπόφευκτο κακό της ήττας μιας ομάδας, ιδίως σε αγωνίσματα ασυλίας είναι η αναμέτρηση των παικτών με το χειρότερό τους φόβο, την αποχώρησή τους από το Survivor. Στα τελευταία αγωνίσματα νικητές αναδεικνύονται- και μάλιστα με μεγάλη διαφορά- οι Μαχητές αφήνοντας πίσω τους τους Διάσημους. Άραγε αυτό το σερί σήμερα τους ακολουθεί;

Το σημερινό αγώνισμα θα προσφέρει για ακόμη μια φορά την ασφάλεια στην νικήτρια ομάδα, ωστόσο πρέπει να σου πούμε πως ο τερματισμός μοιάζει ακατόρθωτος. Όπως και εχθές, έτσι και σήμερα οι ομάδες θα πρέπει να χωριστούν σε υποομάδες των δύο και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη νίκη.



Δεξιά και αριστερά ενός τεράστιου τροχού οι παίκτες τόσο της κόκκινης, όσο και της μπλε ομάδας καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους, να κυλίσουν τη ξύλινη ρόδα, να περάσουν από τις αυτοσχέδιες γέφυρες και τελικά να βρουν το στόχο για να τερματίσουν. Το επίπεδο του παιχνιδιού έχει ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία και μάλιστα σήμερα είδαμε τους παίκτες να χάνουν τις ελπίδες τους. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έχασαν τα βήματά τους και καταπλακώθηκαν από τη ξύλινη ρόδα.

Για ακόμη μια φορά το παιχνίδι κορύφωσε την αγωνία μας και τα spoils δυστυχώς ή ευτυχώς επιβεβαιώθηκαν με τους Μαχητές να κερδίζουν με σκορ 10-3. Για ακόμη μια φορά οι Διάσημοι φτάνουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι με αποτέλεσμα να πηγαίνουν ξανά στο συμβούλιου με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. Ακόμη ένας παίκτης από την ομάδα τους θα κινδυνεύσει να χάσει τη θέση του στο παιχνίδι.