Η Emma Roberts ποζάρει στην πρώτη φωτό με των 2 εβδομάδων γιο της

Η Emma Roberts ποζάρει στην πρώτη φωτό με των 2 εβδομάδων γιο της

Και μας αποκαλύπτει το όνομά του.

Είναι σχεδόν δύο εβδομάδες από την ημέρα που μάθαμε πως η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η Emma Roberts και ο αγαπημένος της Garrett Hedlund, απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι μερικές ημέρες πριν και είμαστε σίγουρες πως διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Μάλιστα η ηθοποιός ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία μαζί του στο Instagram account της, ενώ παράλληλα μας αποκάλυψε και το όνομα του γιου της.

Η 29χρονη ηθοποιός πριν από κάποιους μήνες είχε μοιραστεί με το κοινό σε μία συνέντευξή της πως είχε ενδομητρίωση από πολύ μικρή ηλικία και γι’ αυτό χρειάστηκε περίπου στα 20 της να καταψύξει τα ωάρια της, προκειμένου να καταφέρει να κάνει παιδάκι κάποια στιγμή στο μέλλον. Η Emma είναι μία από τις νέες μανούλες του 2021 και έκανε comeback στο Instagram παρέα με τον νεογέννητο γιο της.

«Σε ευχαριστώ 2020 που έκανες ένα πράγμα σωστό. Το λαμπερό φως μας Rhodes Robert Hedlund», έγραψε στο caption της φωτογραφίας της και τα σχόλια με τα likes έπεσαν βροχή στην ανάρτησή της. Η Emma, που έμοιαζε με την ενσάρκωση της ηλιακής ακτινοβολίας σε ένα φωτεινό πορτοκαλί φόρεμα και ίδιας απόχρωσης τακούνια, κρατούσε τρυφερά τον μικρό Rhodes στη φωτογραφία. Ο νεογέννητος φορούσε ένα σκουφάκι με μικρά αυτάκια, κάνοντας το στιγμιότυπο ακόμα πιο αξιολάτρευτο. Η κουβέρτα που ήταν σκεπασμένος ο μικρούλης ήταν και αυτή ίδιας απόχρωσης με το όλο look της ηθοποιού.

Η φωτογραφία της ήταν πραγματικά γλυκύτατη και φανταστική κι ελπίζουμε να δούμε και άλλες παρόμοιες σαν αυτή στο μέλλον από την Emma Roberts.