Η 17χρονη Priyanka Chopra στη #tb φωτό της είναι μία άλλη

Η 17χρονη Priyanka Chopra στη #tb φωτό της είναι μία άλλη

Με τίποτα δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε πως είναι εκείνη.

Η Priyanka Chopra μας ξάφνιασε ευχάριστα πριν από δυόμιση χρόνια περίπου όταν αποκαλύφθηκε πως εκείνη και ο Nick Jonas όχι μόνο ήταν ζευγάρι, αλλά και παντρεύτηκαν λίγο πριν την εκπνοή του 2018. Εκείνη η χρονιά ήταν η καλύτερη για την ηθοποιό, η οποία γνώρισε και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της. Η 38χρονη star διανύει την καλύτερη περίοδο με τον αγαπημένο της και ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα μάθουμε πως οι δυο τους θα γίνουν γονείς.

Όπως ανέφεραν πρόσφατα, είναι κάτι που το θέλουν πολύ, και κάτι μας λέει πως το 2021 θα είναι η χρονιά τους. Επιστρέφοντας στο τώρα όμως, θέλουμε πολύ να σχολιάσουμε και να ασχοληθούμε με τη throwback φωτογραφία που ανέβασε η 38χρονη ηθοποιός στο Instagram account της μερικές ώρες πριν.

Η Priyanka είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και τα χαρακτηριστικά της είναι τόσο ιδιαίτερα που δεν γίνεται να την ξεχάσεις αν τη δεις μία φορά. Η Ινδή ηθοποιός και πρώην μοντέλο έχει κερδίσει τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Ινδία και στη συνέχεια τον τίτλο της Μις Κόσμος. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο χώρο του κινηματογράφου για να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς του Bollywood.

Μην ξεχνάς πως είναι και μία από τις καλύτερες φίλες της Μeghan Markle. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο account της μερικά εικοσιτετράωρα πριν, η Priyanka είναι μόλις 17 ετών και η αλήθεια είναι πως δεν θα την αναγνωρίζαμε με τίποτα αν δεν βλέπαμε το όνομά της στη φωτό.

Έχουν περάσει 21 χρόνια από τη φωτογραφία αυτή, όμως η Priyanka δείχνει να είναι περήφανη για την εμφάνισή της. Μην ξεχνάς άλλωστε πως στη φωτό αυτή είναι μικρό κορίτσι, οπότε είναι και λογικό να έχει αλλάξει πολύ από τότε. Οφείλουμε ωστόσο να της αναγνωρίσουμε πως τις αναλογίες μοντέλου τις είχε από εφηβική ηλικία, και γι’ αυτό κατέκτησε και δύο τίτλους ομορφιάς.