Κατερίνα Στικούδη: Τα 10 κιλά της καραντίνας και η απάντηση στους haters

Κατερίνα Στικούδη: Τα 10 κιλά της καραντίνας και η απάντηση στους haters

Πρώτη φορά ταυτιζόμαστε τόσο πολύ με κάποιον άνθρωπο.

Αν έχεις λογαριασμό στο Τik Tok –στην πρώτη καραντίνα όλοι ανοίξαμε- και έτυχε να χαζέψεις λίγο, τότε θα έπεσες σίγουρα επάνω στο βίντεο «ξέσπασμα» της Κατερίνας Στικούδη για τα κιλά της. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αν καταλάβαμε από το περιεχόμενο του βίντεο δέχθηκε κάποια επικριτικά και αρνητικά σχόλια για το σώμα της. Κάποια από αυτά της έλεγαν πως έχει παχύνει και πως έχει φουσκώσει πολύ, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να πουν πως η αύξηση του βάρους της οφείλεται σε εγκυμοσύνη.

Η Κατερίνα Στικούδη όμως δεν είναι από τους ανθρώπους που αφήνουν τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά χωρίς να ασχοληθεί με κάτι που την έχει ενοχλήσει. Κάπως έτσι λοιπόν έφτιαξε το βίντεο που θα δεις παρακάτω και απάντησε σε όλους αυτούς που την κρίνουν.

«Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα, όταν θα θέλω να τρώω, θα τρώω και ας φουσκώνω. Εντάξει; Συνεννοηθήκαμε; Άντε τώρα κάνε μου τη χάρη», ακούμε την Κατερίνα να λέει και νιώθουμε μια δικαίωση για τα σχόλια περί κιλών που ακούγονται κάθε τόσο. Μέσα από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μάλιστα μάθαμε από δηλώσεις της ίδιας της Κατερίνας πως μέσα στην καραντίνα πήρε δέκα κιλά, αλλά το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση και έφαγε πραγματικά χωρίς να υπάρχει αύριο.



Και ποιος να την κατηγορήσει γι’ αυτό; Να που μερικοί το έκαναν, όμως η Κατερίνα τους έβαλε στη θέση τους.