Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας, οι νικητές και τα δάκρυα συγκίνησης

Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας, οι νικητές και τα δάκρυα συγκίνησης

Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Από 40 κύματα περνούν οι παίκτες του Survivor για ένα πιάτο φαγητού, σήμερα όμως το έπαθλο είναι εντελώς διαφορετικό από κάθε προηγούμενο. Σήμερα οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον έξω κόσμο, κάτι που αναμφισβήτητα θα τους δώσει κουράγιο για να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες του ριάλιτι.

Όσο περνάει ο καιρός όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τους χειρότερους φόβους τους και η έλλειψη τροφής φέρνει κόντρες, ίντριγκες και έντονες διαμάχες στις παραλίες των παικτών. Τρανό παράδειγμα αυτού είναι η ομάδα των Διάσημων. Η κόκκινη ομάδα έχει νίκες μετρημένες στα δάχτυλα, κάτι που πυροδοτεί τα αρνητικά συναισθήματά τους. Η ομάδα έχει διχαστεί και έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση για αυτούς είναι κρίσιμη.



Όσο για τους Μαχητές; Για ακόμη μια φορά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σιγουριά, «ψυχή» και θέληση για νίκη. Οι διαφορές των πόντων στα προηγούμενα αγωνίσματα ήταν συντριπτικές κάτι που πείθει τους τηλεθεατές πως και σήμερα θα είναι οι μεγάλοι νικητές.



Το σημερινό αγώνισμα θύμησε ακριβώς το αντίστοιχο παιχνίδι των πρώτων επεισοδίων, αλλά ο στόχος ήταν διαφορετικός! Τότε είχαν κερδίσει οι Μαχητές, αλλά με μεγάλη δυσκολία. Οι μπασκετικές βολές σήμερα αναμφισβήτητα ταλαιπώρησαν τόσο τους Διάσημους, όσο και τους Μαχητές ωστόσο η μπλε ομάδα είχε για ακόμη μια φορά προβάδισμα.

Αξίζει βέβαια να σου πούμε πως μια από τις αναμετρήσεις που κορύφωσε την αγωνία μας ήταν εκείνη του James με τον Τριαντάφυλλο. Σούταραν σχεδόν ταυτόχρονα και όλα κρίθηκαν πραγματικά στο δευτερόλεπτο. Ενώ εκεί που όλοι νόμιζαν πως οι Διάσημοι έχασαν τον πολύτιμο πόντο τους ο Τριαντάφυλλος έκανε το 7-9, τελικά όμως το σκορ έλειξε 10- 7 υπέρ των Μαχητών.

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι δικό τους και πραγματικά, δεν μπορούμε να προβλέψουμε τη μοίρα των Διάσημων αφού είναι ολοφάνερο πως μειονεκτούν, από όλες τις απόψεις. Οι μπλε ομάδα τώρα είναι έτοιμη να διαβάσει τα tweets του κόσμου και να απολαύσει μια υπέροχη φρουτοσαλάτα.