Survivor: Η σημερινή αποχώρηση... αναβάλλεται!

Survivor: Η σημερινή αποχώρηση... αναβάλλεται!

Τελικά ποιος αποχωρεί σήμερα;

Στο παιχνίδι επιβίωσης δύο είναι τα πιο σημαντικά έπαθλα! Το φαγητό και η δυνατότητα των παικτών να έρθουν σε επαφή με τον έξω κόσμο. Σήμερα στο Survivor το αγώνισμα είχε έπαθλο την πρώτη επικοινωνία των παικτών με τον έξω κόσμο, καταλαβαίνεις λοιπόν πως αυτή η ήττα των Διάσημων «στοίχησε» περισσότερο από κάθε προηγούμενη.

Μετά από τις… βουτιές, το κύλισμα στην άμμο και το απέραντο άγχος, το έπαθλο ανήκει πια στους Μαχητές που έχουν τιμήσει και με το παραπάνω τον τίτλο τους στο παιχνίδι. Οι συνθήκες όμως για τους Διάσημους παραμένουν δυσβάσταχτες αφού ακόμη ένας συμπαίκτης τους θα αποχωρήσει από το παιχνίδι σήμερα.



Από το σημερινό συμβούλιο έλειπε η Κάτια Ταραμπάνκο, αφού το πρόβλημα υγείας το οποίο την ταλαιπώρησε πριν κάποιες ημέρες επέστρεψε, ωστόσο δεν ήταν αυτή η μόνη απρόοπτη εξέλιξη του σημερινού επεισοδίου. Η Έλενα από την ομάδα των Μαχητών ένιωσε μια αδιαθεσία που αναστάτωσε τους συμπαίκτες της.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα,βάση ψηφοφορίας των παικτών, ήταν ο Γιώργος, η Ανθή και ο Πάνος. Ξέρεις πολύ καλά πως τον τελευταίο λόγο έχουν οι τηλεθεατές που με τα μηνύματά τους αναδεικνύουν τον αγαπημένο τους παίκτη αλλά και εκείνον που τελικά θα φύγει από το Survivor, σήμερα όμως οι κανόνες... άλλαξαν!

Τα νέα είναι ευχάριστα για την ομάδα των Διάσημων. Μετά την αδυναμία της ομάδας και την αποχώρηση ήδη δύο ατόμων από την ομάδα των Διάσημων αποφασίστηκε αυτή την εβδομάδα να μην υπάρξει αποχώρηση, όσο για τις ψήφους του κόσμου, η βαθμολογία θα συμψηφισθεί την επόμενη φορά που θα βρεθούν ένα βήμα πριν την αποχώρηση.

Δες όσα έγιναν στο παρακάτω video: