Katy Perry-Orlando Bloom:Οι φωτό της πενταετούς σχέσης τους που δεν έχουμε ξαναδεί

Katy Perry-Orlando Bloom:Οι φωτό της πενταετούς σχέσης τους που δεν έχουμε ξαναδεί

Φωτογραφίες από την πορεία της σχέσης τους τα τελευταία χρόνια.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom είναι ένα από τα ζευγάρια του Hollywood που η ανακοίνωση της σχέσης τους πίσω στο 2016 μας εξέπληξε ευχάριστα. Είναι αλήθεια πως τη σχέση αυτή δεν τη περιμέναμε με τίποτα και γι’ αυτό χαρήκαμε και εκπλαγήκαμε ιδιαίτερα. Η μεγαλύτερη έκπληξη βέβαια ήρθε πριν από περίπου έναν χρόνο όταν μάθαμε πως η τραγουδίστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον ηθοποιό.

Λίγο νωρίτερα από την ανακοίνωση αυτή ο Orlando Bloom είχε κάνει πρόταση γάμου στην Katy δίνοντας της ένα υπέροχο δαχτυλίδι. Ο γάμος τους που θα γινόταν στην Ασία αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας και το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί θα το πάρει μόνο όταν το ζευγάρι θα μπορέσει να ταξιδέψει με ασφάλεια.

Στο ενδιάμεσο η Katy Perry έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Orlando, τη μικρή Daizy και δεν είναι λίγες φορές που την έχουμε δει στα social media της μαμάς της. Το ζευγάρι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή του παρά την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό και αυτό είναι σίγουρα κάτι πολύ όμορφο.

Και αν το ζεύγος Perry-Bloom είναι από τα αγαπημένα σου, τότε θα τους λατρέψεις περισσότερο μόλις δεις τις φωτογραφίες που ανέβασε εχθές η τραγουδίστρια από τη σχέση τους για τα γενέθλια του αγαπημένου της. Φωτογραφίες που δεν είχαμε δει ξανά μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, αλλά και μία από τη διάρκεια της εγκυμοσύνη της που επίσης είδαμε για πρώτη φορά.

Μπες λοιπόν στη gallery που ακολουθεί και δες όλες αυτές τις αδημοσίευτες φωτό που δεν είχαμε δει μέσα σε αυτά τα χρόνια.