Το τατουάζ που αφιέρωσε η Teigen στον άντρα της έχει ένα ξεχωριστό νόημα

Το τατουάζ που αφιέρωσε η Teigen στον άντρα της έχει ένα ξεχωριστό νόημα

Η απόδειξη της αγάπης της.

Το 2020 μπορεί να ξεκίνησε σαν μια όμορφη χρονιά για την Chrissy Teigen και τον John Legend με την είδηση της απόκτησης του τρίτου παιδιού τους, όμως δυστυχώς η χαρά αυτή έφυγε πολύ γρήγορα κάπου στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν η Chrissy έπειτα από αρκετές μέρες στο νοσοκομείο γέννησε το μωράκι της νεκρό. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για το ζευγάρι, και σαν να μην έφτανε ο πόνος τους, αρκετοί ήταν οι haters που σχολίασαν αρνητικά το post με τις φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο.

Κι ενώ το ζευγάρι προσπαθεί πια να ξεπεράσει την απώλεια του γιου του, το βλέπουμε μέσα από τα social media να κάνουν διάφορα πράγματα με τα δυο τους παιδιά και να διασκεδάζουν. Πρόσφατα μάλιστα ο John Legend έβγαλε κι ένα νέο τραγούδι, που το αφιέρωσε στην αγαπημένη του σύζυγο. Τι έκανε όμως η Chrissy για να τον ευχαριστήσει;



Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις η Chrissy Teigen είναι η πιο αφοσιωμένη φαν του συζύγου της και αυτό μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Το έκανε όμως ακόμη μία φορά και πραγματικά μας εντυπωσίασε. Η 35χρονη έκανε ένα καινούργιο τατουάζ, το οποίο αφιέρωσε στον σύζυγό της. Το τατουάζ το έκανε στη σπονδυλική της στήλη και γράφει «Ooh Laa» όπως ακριβώς το τραγούδι που έβγαλε εκείνος και της το αφιέρωσε.

Η Chrissy ανέβασε στο Instagram account της όλη τη διαδικασία και μας την έδειξε μέσα από ένα βίντεο διάρκειας περίπου 2 λεπτών.