Μισθοί στο Survivor: Τι αποκάλυψε ο Μισθοφόρος για Διάσημους και Μαχητές (vds)

Μισθοί στο Survivor: Τι αποκάλυψε ο Μισθοφόρος για Διάσημους και Μαχητές (vds)

Όσα αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

To Survivor στον SKAI συνεχίζεται και γνωρίζουμε ήδη πως η αποχώρηση της εβδομάδας αυτής έχει παγώσει, τη στιγμή που η Κάτια Ταραμπάνκο παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Μισθοφόρος του Survivor 1, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και τη Φαίη Σκορδά και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το πρώτο Survivor που ήταν και το πλέον επιτυχημένο όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Μισθοφόρος αποκάλυψε αρχικά, την αλήθεια για τους μισθούς τόσο των διασήμων όσο και των μαχητών του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης:

«Οι Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ τον μήνα. Εγώ όταν μου το είπαν λέω θα μας πληρώνουν κιόλας; Αφού εγώ δήλωσα συμμετοχή. Για τους Διάσημους είχα ακούσει διάφορα ποσά. Ήταν πιο μικροί οι μισθοί από ότι τώρα. Οι μισθοί τους είναι από 2.000 – 5.000 το περισσότερο. Τη βδομάδα».



O Αναγνωστόπουλος μίλησε και για το φαγητό που είχε φάει κρυφά μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, αποκαλύπτοντας πως είχαν βρει κάποια πεταμένα και μασημένα κεφτεδάκια και η πείνα τους ήταν τόσο μεγάλη που τα καταβρόχθησαν.

Όσο για το γιατί τελικά οι Μαχητές ψήφισαν τόσο τον Ντάνο για να πάει στην ομάδα των Διασήμων, μάθαμε την αλήθεια.

Δες όσα είπε ο Μισθοφόρος στην gallery.