Η αιτία θανάτου της διάσημης εγκυμονούσας influencer μόλις έγινε γνωστή

Η αιτία θανάτου της διάσημης εγκυμονούσας influencer μόλις έγινε γνωστή

Ήταν μόλις 36 ετών.

Ήταν στις αρχές Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 2 του μήνα, όταν μάθαμε για τον θάνατο της διάσημης εγκυμονούσας influencer στα 36 της χρόνια. Η 36χρονη που περίμενε το πέμπτο της παιδί, πέθανε ξαφνικά την εβδομάδα των Χριστουγέννων, επιβεβαίωσε η οικογένειά της. H blogger με έδρα το Rhode Island, η οποία είχε τον λογαριασμό Hidden Way στο Instagram, πέθανε τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, μαζί με το αγέννητο παιδί της. Η οικογένειά της είπε ότι έτρωγε πρωινό στις 22 Δεκεμβρίου, όταν απλά «δεν ανταποκρίθηκε».

Σχεδόν έναν μήνα μετά τον θάνατό της η αιτία έγινε γνωστή και ιδού τι συνέβη. Η blogger, Emily Mitchell με έδρα το Rhode Island, η οποία διαχειριζόταν τον λογαριασμό Instagram Hidden Way, πέθανε από πνευμονική εμβολή, σύμφωνα με μια σελίδα του GoFundMe για την οικογένεια, η οποία ανακοίνωσε τα ευρήματα του ιατρού.

Μια πνευμονική εμβολή περιλαμβάνει έναν θρόμβο στις αρτηρίες των πνευμόνων ενός ατόμου. Η κατάσταση είναι κοινή, αλλά μπορεί να είναι θανατηφόρα. Οι έγκυες γυναίκες διατρέχουν συχνά μεγαλύτερο κίνδυνο. Ένας φίλος ανακοίνωσε το update εκ μέρους του συζύγου της Mitchell, Joseph.

«Πριν από λίγες μέρες μάθαμε από το κρατικό Ιατρικό Εξεταστικό Γραφείο ότι η επίσημη αιτία θανάτου ήταν μια πνευμονική εμβολή. Παρόλο που είναι δύσκολο να σκεφτούμε το πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό, γνωρίζουμε ότι όλοι οι πρώτοι ανταποκριτές και το ιατρικό προσωπικό έκαναν ό, τι μπορούσαν για να βοηθήσουν, και ως εκ τούτου είμαστε σίγουροι ότι ήταν απλά η ώρα της. Ο Κύριος την κάλεσε σπίτι».

Η Mitchell μοιράστηκε τα νέα για την πιο πρόσφατη εγκυμοσύνη της με τους 174.000 φανς της στις 19 Νοεμβρίου. Δεν είναι σαφές πότε έπρεπε να γεννηθεί το μωρό, το οποίο ονόμασε το ζευγάρι Joey. Στις 8 Δεκεμβρίου, έγραψε στους οπαδούς της ότι θα υποβληθεί στην πέμπτη καισαρική τομή.