O Ατζούν είδε την Κάτια Ταραμπάνκο και πήρε μια μεγάλη απόφαση (video)

O Ατζούν είδε την Κάτια Ταραμπάνκο και πήρε μια μεγάλη απόφαση (video)

Σκέψεις για να παρουσιάσει το My Style Rocks η Κάτια Ταραμπάνκο στη θέση της Κατερίνας Στικούδη.

Ακόμα δεν ξέρουμε αν η Κάτια θα επιστρέψει στο Survivor 2021 μιας και φήμες για την έξαρση αυτοάνοσου νοσήματος από το οποίο πάσχει, θέλουν το πάλαι ποτέ GNTM να αναγκάζεται να βρεθεί τελικά εκτός ριάλιτι επιβίωσης.

Κι ενώ είναι όλα ρευστά στον Άγιο Δομίνικο, η Έλενα Πολυκάρπου στο Ευτυχείτε και στην Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια άλλη αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη αυτή αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον της Κάτιας και έρχεται απευθείας από τον Ατζούν Ιλιτζαλί στην εταιρία του οποίου ανήκουν ως projects και το Survivor και το My Style Rocks.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Πολυκάρπου, ο Ατζούν βρέθηκε πριν δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και παρακολούθησε από κοντά τα γυρίσματα του ελληνικού Survivor. Εκεί θαύμασε την παρουσία και το αγωνιστικό πνεύμα της Κάτιας και θεώρησε πως το μοντέλο ταιριάζει απόλυτα με τον ρόλο της παρουσίασης του Μy Style Rocks.



Η Κάτια φαίνεται πως έχει θέσει υψηλή υποψηφιότητα για να είναι η επόμενη παρουσιάστρια μετά την Κατερίνα Στικούδη και σου θυμίζουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που από το Survivor είχε βρεθεί στην παρουσίαση του My Style Rocks.