Δύο μήνες μετά τη γέννα και η πρώην του Σταύρου Νιάρχου έχει αυτό το κορμί

Δύο μήνες μετά τη γέννα και η πρώην του Σταύρου Νιάρχου έχει αυτό το κορμί

Δεν υπάρχει το σώμα της

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε μάθαμε πως η πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η σχέση της με τον οδηγό αγώνων NASCAR, James Kirkham, έγινε γνωστή αφού είχαν βρεθεί μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 και λίγο καιρό μετά ήρθε και το πρώτο τους κοινό post στα social media.

Στα μέσα Νοεμβρίου έγιναν γονείς για πρώτη φορά και λίγο πριν το 2020 μας αποχαιρετίσει μας έδειξε σε φωτογραφίες τη νεογέννητη κορούλα της. Λίγο πιο πριν, κάπου στα τέλη Οκτωβρίου, όταν η star έκανε το baby shower της κόρης της στην παραλία μαζί με αγαπημένους φίλους δέχτηκε και την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της. Ο αγαπημένος της της έκανε πρόταση γάμου, και είδαμε στο Instagram account της τις πιο μαγικές φωτογραφίες.

Η Jessica Hart και ο James Kirkham στις 17 Νοέμβρη έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. «17/11/2020: Η μέρα που η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Γνωρίστε τον μικρό μας άγγελο. Μετά από 14 μέρες μετά την «ημερομηνία λήξης» και 28 ώρες (κόλαση), το μωρό μας ήρθε στη γη και δεν σταμάτησα να χαμογελάω από τότε - σύμφωνα με τον James :) Τόσο ευγνώμων για αυτή τη μικρή ψυχή. Το μωρό είναι ό, τι φαντάστηκα ποτέ και πολλά άλλα. Σε ευχαριστούμε που επέλεξες να γίνουμε οι γονείς σου, μωρό μου. Υπόσχομαι ότι δεν θα σε απογοητεύσουμε», έγραψε στο πρώτο post με τις φωτό της κόρης της στις 29 Δεκεμβρίου.

Αυτή η φωτό όμως που πρέπει να δεις, είναι αυτή που ανέβασε εχθές σχεδόν δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. H 34χρονη καλλονή που έχει σχεδόν δύο μήνες που έχει γεννήσει ανέβασε μια φωτογραφία στο account της που φορά μόνο ένα πολύ κοντό σορτς και μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της. Όσο για την κοιλίτσα της; Τα περισσότερα κιλά έχουν ήδη φύγει και αυτό μπορείς να το δεις και μόνη σου.