Θυμάσαι σε ποια σειρά είδες 10 χρόνια πριν τον Κωνσταντή των Άγριων Μελισσών;

Θυμάσαι σε ποια σειρά είδες 10 χρόνια πριν τον Κωνσταντή των Άγριων Μελισσών;

Σε μία σειρά που σίγουρα δεν θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες, αυτό είναι το ότι ο Κωνσταντής είναι ένα από τους πιο ωραίους άντρες στη σειρά. Είναι αλήθεια πως στην αρχή επειδή είχε τον ρόλο του κακού δεν είχαμε δώσει ιδιαίτερη σημασία, από τα μισά του δεύτερου κύκλου και μετά όμως ομολογούμε πως μας έχει εντυπωσιάσει.

Τόσο εμφανισιακά όσο και σαν χαρακτήρας, ο Κωνσταντής έχει αλλάξει τα 6 χρόνια που πέρασαν στο Διαφάνι και σε κάθε επεισόδιο τον συμπαθούμε όλο και περισσότερο. Και μπορεί τα top ζευγάρια της σειράς να ήταν Ασημίνα-Νικηφόρος, Ελένη-Λάμπρος, το δίδυμο Κωσνταντής-Δρόσω όμως είναι πια το αγαπημένο μας.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την πλοκή της συγκεκριμένης σειράς, αλλά για να σε ρωτήσουμε κάτι άλλο. Θυμάσαι μήπως σε ποια σειρά είχες δει ξανά τον Γιάννη Κουκουράκη (Κωνσταντής) περίπου 11 χρόνια πριν; Η αλήθεια είναι πως κι εμείς αν δεν ψάχναμε να μάθουμε κάτι περισσότερο για τον μεσαίο Σεβαστό και δεν το βλέπαμε στο βιογραφικό του, δεν θα θυμόμασταν ποτέ και με τίποτα πως πρωταγωνιστούσε σε εκείνη τη σειρά.

Δεν θα σε κρατήσουμε πολύ σε αγωνία, γιατί είναι κάτι που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου. Μάθε λοιπόν πως πριν από 11 χρόνια είχες δει τον Κωνσταντή στο «Χαρά Αγνοείται». Εκεί ο 26χρονος Γιάννης Κουκουράκης είχε τον ρόλο του Σπύρου Δημόπουλου, του συντρόφου της Χαράς (Πατρίτσια Περιστέρη Μίλικ) και ήταν ο λόγος που την ζήλευε η ξαδέλφη της, η οποία και την σκότωσε όταν πάνω σε καβγά την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει θανάσιμα.



Αν ακόμη δεν σου θυμίζει κάτι, μπορείς να μπεις στη gallery και να δεις φωτογραφίες του.