Ο Brad Pitt φωτογραφίζεται για το Miraval και είναι απλά κούκλος

Ο Brad Pitt φωτογραφίζεται για το Miraval και είναι απλά κούκλος

΄Ετσι φωτογραφήθηκε για τη νέα του καμπάνια.

Το vintage Miraval Rosé 2020 του Brad Pitt θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου. Έχεις δοκιμάσει ποτε το Miraval rosé; Είναι αρκετά καλό και δεν είναι και υπερβολικά ακριβό. Το Miraval είναι το κρασί που παράγει ο Brad Pitt με την Angelina Jolie και είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουν μοιράσει από τον χωρισμό τους το 2016 και μετά. Το Chateau Miraval βρίσκεται κάπου στη Γαλλία και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε πολύ να το επισκεφθούμε κάποια στιγμή.

Εν πάση περιπτώσει, παρά το γεγονός ότι αυτός και η Jolie είναι συνιδιοκτήτες του Miraval, κανένας δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα στις διαφημίσεις του brand. Το PEOPLE έχει την αποκλειστική πρώτη φωτογραφία της καμπάνιας του «Brad for Miraval» που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Lachlan Bailey.

Σύμφωνα με το κλίμα της φωτογράφισης το Twitter έκοψε τη φωτό στο post και εστιάζει απλά στο παντελόνι του. «Ένας χαλαρός Brad Pitt με φόρμες που μοιάζει σαν να μη νοιάζεται ιδιαίτερα να προετοιμαστεί για τη φωτογράφηση του, επειδή ακριβώς είναι αυτός ο τύπος ανθρώπου».

Ο Brad Pitt με τη στάση του κάνει την παραγωγή κρασιού πολύ εύκολη. Για πρώτη φορά από τότε που άρχισε να κατασκευάζει το ροζέ με την πρώην του, Angelina Jolie, ο σούπερ σταρ του Hollywood ποζάρει για μια διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση του ροζέ τους - και το PEOPLE έχει τη φωτογραφία.

Το κομψό ασπρόμαυρο πορτρέτο δημιουργήθηκε από τον φωτογράφο μόδας του Λος Άντζελες Lachlan Bailey και γιορτάζει την επερχόμενη κυκλοφορία του vintage του Miraval Rosé 2020. Ενώ ο Pit παράγει ροζέ από το κτήμα Miraval στην Προβηγκία από το 2012, είναι μόνο η δεύτερη φορά που ποζάρει δίπλα σε ένα από τα τέσσερα κρασιά του.

Τον περασμένο Αύγουστο, μοιράστηκε φωτογραφίες με το PEOPLE για τη νέα προσθήκη της μάρκας: Fleur de Miraval, μια ροζ σαμπάνια που δημιουργήθηκε με την απαιτητική μέθοδο «saignee».

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ένα. Δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα η κυκλοφορία του κρασιού, αυτό στο οποίο στεκόμαστε είναι πως ο Brad Pitt για ακόμη μια φορά είναι απλά κούκλος.