Οι Διάσημοι έχασαν βέβαιη νίκη, έμειναν νηστικοί και το Twitter δεν τους λυπήθηκε

Οι Διάσημοι έχασαν βέβαιη νίκη, έμειναν νηστικοί και το Twitter δεν τους λυπήθηκε

Οι Διάσημοι έχασαν και τα tweets ήταν πολλά

Και ταλαγάνι και πατάτες τηγανητές και σαλατούλα και ψωμί! Αυτό ήταν το έπαθλο που ήθελαν όσο τίποτα άλλο οι Διάσημοι, οι οποίοι στο φετινό Survivor δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ούτε ένα έπαθλο φαγητού.

Οι Διάσημοι φάνηκαν να έχουν σίγουρη τη νίκη από το ξεκίνημα του παιχνιδιού που βασιζόταν στη σωστή καθοδήγηση του παίκτη που είχε δεμένα μάτια από τον συμπαίκτη του. Ούτε αγωνιστικές ικανότητες, ούτε σωματική δύναμη, το παιχνίδι αυτό ήθελε απλά καλή συνεργασία.



Κι ενώ η ομάδα των Διασήμων φαινόταν να παίρνει άνετα τη νίκη, οι Μαχητές πέρασαν στην αντεπίθεση και κέρδισαν εκείνοι τελικά, απολαμβάνοντας ένα ακόμα γεύμα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που οι Μαχητές έχουν χωριστεί εδώ και εβδομάδες σε δύο ομάδες και τσακώνονται χωρίς όριο μεταξύ τους για το μοίρασμα του φαγητού.



Αιτία του τσακωμού ήταν για τους Μαχητές πέντε ολόκληρες γαρίδες και το πόσα ψάρια πρέπει να ψαρέψουν για να φάνε. Την ίδια στιγμή, οι Διάσημοι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως μέσα στις προμήθειές τους είδαν να υπάρχει φακή!

Δες τα tweets παρακάτω