Survivor 2021: Βρήκαμε τι συνδέει αρκετές από τις παίκτριες του παιχνιδιού

Survivor 2021: Βρήκαμε τι συνδέει αρκετές από τις παίκτριες του παιχνιδιού

Ποιος κρύβεται πίσω από τη φυσική κατάσταση των Survivors;

Το Survivor 2021 συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, και μάλιστα τώρα είναι πιο ενδιαφέρον από ποτέ, έπειτα και από τις χθεσινές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο, γεγονός που δεν της επιτρέπει να συνεχίσει διευκρινίζοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή είναι καλά στην υγεία της. Η άλλη εξέλιξη, είναι οι αλλαγές στις ομάδες, μιας και οι Γιώργος Κοψιδάς και James Καφετζής, ως οι πιο δυνατοί παίκτες, αναλαμβάνουν ως αρχηγοί να σχηματίσουν νέες ομάδες τις οποίες λογικά θα μάθουμε στο αποψινό επεισόδιο.

Και ενώ το reality επιβίωσης έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, εμείς ανακαλύψαμε τον άνθρωπο που ανέλαβε να προετοιμάσει αρκετές από τις παίκτριες πριν μπουν στο παιχνίδι. Ο Λίνος Χαραλάμπους λοιπόν, είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και πιο συγκεκριμένα υπεύθυνος καθηγητής του διπλώματος Fitball και ένας επαγγελματίας που εμπιστεύονται αρκετές κυρίες της showbiz για να μεταμορφώσουν το σώμα τους αλλά και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν, είναι και οι Ελευθερία Ελευθερίου, Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου, οι οποίες προετοιμάστηκαν υπό την καθοδήγηση του Λίνου, λίγο πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο.

Δες περισσότερα στη gallery που ακολουθεί: