Survivor 2021: Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Sabine Camhi
Survivor 2021: Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Ο Κοψίδας και ο Καφετζής είναι οι αρχηγοί!

Έπειτα από την ανακοίνωση πως η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο λόγω θεμάτων υγείας, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού την Κυριακή πως οι δύο ομάδες θα χωριστούν ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αυτό έρχεται μετά τους τσακωμούς του Κώστα και της Σοφίας με τους Μαχητές στην αρχή του επεισοδίου, πράγμα που τους έκανε να νιώσουν μη αγαπητοί και άρα, να καλωσορίσουν την απόφαση αλλαγής στρατοπέδου.



Οι αρχηγοί των δύο νέων ομάδων είναι οι δύο MVP κάθε πλευράς και οι ισχυρότεροι παίκτες του φετινού Survivor, δηλαδή ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Κοψιδάς. Οι αρχηγοί κλήθηκαν να διαλέξουν παίκτες από τους Μαχητές και τους Διάσημους.

Η κατανομή των παικτών στις νέες ομάδες είναι η εξής:

H μπλε ομάδα με αρχηγό τον Τζέιμς Καφετζή θα απαρτίζεται από τον Αλέξη Παππά, τον Νίκο Μπάρτζη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Χρήστο Σταμούλη, την Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Πάνο Καλίδη, και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Από την άλλη, ο Γιώργος Κοψιδάς δημιούργησε την κόκκινη ομάδα και θα έχει στο πλευρό του τον Τριαντάφυλλο, τον Γιώργο Κόρομι, τη Σοφία Μαργαρίτη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ελίσαμπεθ Ελέτσι, την Ασημίνα Ιγγλέζου, τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον Περικλή Κονδυλάτο και την την Ανθή Σαλαγκούδη.