Survivor 2021 – αποκάλυψη: Αυτοί έχουν δεχτεί πρόταση για να ενταχθούν στο παιχνίδι

Survivor 2021 – αποκάλυψη: Αυτοί έχουν δεχτεί πρόταση για να ενταχθούν στο παιχνίδι

Συνεχίζονται οι νέες είσοδοι στο reality επιβίωσης. 

Ένας αναβρασμός επικρατεί στο Survivor τις τελευταίες μέρες, μιας και η παραγωγή, στην προσπάθειά της να δώσει μία… τονωτική ένεση στην ανταγωνιστικότητα των δύο ομάδων, αποφάσισε να φέρει τα πάνω-κάτω, ή για την ακρίβεια τα κόκκινα-μπλε! Έτσι στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να αλλάζουν ομάδες, πάντα με βάση τις επιλογές των δύο αρχηγών, Γιώργου Κοψιδά και James Καφετζή, με τα συναισθήματα αρκετών να είναι ανάμεικτα.

Η παραγωγή είχε παρατηρήσει εδώ και μέρες την άνιση κατανομή δύναμης στις ομάδες, μιας και οι «Μαχητές» κέρδιζαν κάθε αγώνα, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των ίδιων των παικτών να μειώνεται. Οπότε και αποφάσισαν να κάνουν τη διορθωτική αυτή κίνηση, για να φάνε λιγάκι και οι «Διάσημοι» που είναι νηστικοί τόσο καιρό.

Και οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ, μιας και σήμερα είχαμε αποκαλύψεις μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, η παραγωγή έχει ήδη κάνει πρόταση και σε άλλα… γνώριμα πρόσωπα, μιας και έχει τη δυνατότητα να προσθέτει παίκτες μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ποια είναι τα πρόσωπα αυτά όμως και τι έχουν απαντήσει στον ΣΚΑΙ;

Δες αναλυτικά στην παρακάτω gallery: