Ποιον «καίει» η Κάτια στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ποιον «καίει» η Κάτια στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας μετά την αποχώρηση.

Η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Survivor 2021 μετά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε άλλαξε εντελώς το φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ξανά και καταλήξαμε με τους κόκκινους και τους μπλε και μόλις πριν από λίγο είδαμε επιτέλους και πάλι την Κάτια να κάνει τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις της στην εκπομπή Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

H Kάτια δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία της και εξήγησε:

«Η αλήθεια είναι πως με εγκατέλειψε το σώμα μου, έδωσα το 100% της δύναμής μου και μου έφυγε η ενέργεια γρήγορα, δεν είχα κανένα πρόβλημα υγείας και έκανα τις εξετάσεις που πρέπει πριν μπω στο παιχνίδι αλλά είναι Survivor, στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα πως θα αντέξω παραπάνω».



Όσο για τις απόψεις που εξέφρασε ο Περικλής Κονδυλάτος, η Κάτια ήταν χείμαρρος:

«Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής, πώς εκφράζει τέτοια άποψη για μένα και τις γυναίκες ενώ με ξέρει ελάχιστα, δεν μπορεί για τις ψήφους να λέει πως δεν αγαπάω ή δεν θαυμάζω τις γυναίκες, δεν είχα ποτέ την τάση να το παίξω αρχηγός».

Όσο για το ρύζι που είχε βρει η Κάτια εξήγησε πως δεν δωροδόκησε ποτέ τον Πάνο Καλλίδη και είχαν οι δυο τους φάει μαζί ρύζι δύο φορές. Η αποκάλυψη αυτή είναι σημαντική αν σκεφτεί κανείς πως ο Καλλίδης την έβαλε στο στόχαστρο και δεν είχε αποκαλύψει πως έτρωγαν μαζί.

Tι έλειψε στην Κάτια όσο ήταν μέσα στο Survivor; Δες στην γκάλερι