Survivor: Τη σημερινή νίκη ούτε που θα την πιστεύεις

Survivor: Τη σημερινή νίκη ούτε που θα την πιστεύεις

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας βρίσκει νικητές αυτούς του παίκτες.

Μετά από τις «μετωπικές συγκρούσεις», τόσο στην κόκκινη ομάδα, όσο και στη μπλε οι παίκτες έφθασαν έτοιμοι για όλα στην πίστα του σημερινού αγωνίσματος. Όπως έχουμε όλοι πλέον αντιληφθεί, το φετινό Survivor δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους διαγωνισμούς και πράγματι, οι δοκιμασίες είναι αρκετά δύσκολες.



Μετά την ανακατάταξη των ομάδων, τόσο οι τηλεθεατές, όσο και οι ίδιοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ήταν σχεδόν βέβαιοι πως το παιχνίδι από εδώ και στο εξής… θα γυρίσει! Οι πρώην Διάσημοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους και είναι γεγονός πως μειονεκτούσαν αγωνιστικά. Ας ελπίσουμε λοιπόν να πάρουν τη ρεβάνς και να βρεθούν στο συμβούλιο με ασφάλεια... κάποια στιγμή στο μέλλον.

Σήμερα το αγώνισμα ήταν ένας συνδυασμός προσοχής, επιδεξιότητας, συγκέντρωσης αλλά και συνεργασίας, κάτι που όπως φάνηκε στην αρχή είχαν και οι δύο ομάδες. Οι κόκκινοι ήταν αποφασισμένοι να κερδίσουν στη σημερινή πίστα και πράγματι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό αν εξαιρέσεις κάποιες μικρές… ατυχίες.



Τι να κάνεις όμως; Νικητές για ακόμη μια φορά αναδείχθηκαν οι μπλε παίκτες, κάτι το οποίο θα φέρει για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως αν και το σκορ έλειξε 10-6 υπέρ των μαχητών οι κόκκινοι έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους στο τέλος της μάχης.



Σήμερα οι παίκτες της μπλε ομάδας θα φτάσουν στο συμβούλιο σαν απλοί παρατηρητές και έκαναν δικό τους το δεύτερο σώμα του τοτέμ με τη νεκροκεφαλή. Από τη σημερινή νίκη επίσης θα απολαύσουν το γεύμα τους που δεν είναι άλλο από τις γευστικές μακαρονάδες. Πάντως, ακόμη κι αν έχουμε νίκη για τη μπλε ομάδα, η ένταση δεν έλειψε! Οι παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση για ακόμη μια φορά.

Δες στο παρακάτω video τι συνέβη: