Jessica Hart: Η κόρη της έγινε 2 μηνών και ανέβασε την πιο γλυκιά φωτό της

Jessica Hart: Η κόρη της έγινε 2 μηνών και ανέβασε την πιο γλυκιά φωτό της

Μα δες πόσο χαριτωμένο κοριτσάκι είναι.

Στις 17 Νοεμβρίου η Jessica Hart έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της James Kirkham. Τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και λίγους μήνες μετά έγινε μανούλα σε ένα γλυκύτατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Και μπορεί να είχαμε να δούμε κάποιο post της στο Instagram από τα μέσα Νοεμβρίου, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου όμως ανέβασε το πιο όμορφο post της.

Σε αυτό επιβεβαίωσε κι επίσημα τη γέννηση της κόρης της και μας έδειξε τις πρώτες φωτογραφίες της, μετά τη γέννα, υλικό που είχε το Αμερικάνικο People. Η κορούλα της είναι πραγματικά μια γλύκα και αυτό το συνειδητοποιήσαμε και εχθές που η Jessica Hart ανέβασε μια φωτογραφία της μικρούλας της γιορτάζοντας τους δύο μήνες που είναι στη ζωή.

Η πρώην του Σταύρου Νιάρχου που έγινε μανούλα στις 17 Νοεμβρίου ανέβασε μια φωτογραφία με την μικρούλα της που χαμογελάει τόσο πλατιά και είναι τόσο χαριτωμένη που δεν γίνεται να μη σε τρελάνει. Αν μας ρωτούσαν πάντως ποια είναι η πιο όμορφη και χαριτωμένη φωτογραφία της ημέρας θα σου λέγαμε πως είναι σίγουρα αυτή.

Δες τη στη gallery και θα καταλάβεις.