Το συγκινητικό tweet του Joe Biden για τη γυναίκα του πριν την ορκωμοσία

Το συγκινητικό tweet του Joe Biden για τη γυναίκα του πριν την ορκωμοσία

«Είμαι ευγνώμων που σε έχω στο πλάι μου.»

Ιστορική στιγμή η σημερινή, τόσο για την αντιπρόεδρο Kamala Harris, όσο και για τον 46ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προεδρίας. Η ορκωμοσία του Joe Biden πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Καπιτώλιο και καταλαβαίνεις πως τα συναισθήματα είναι πραγματικά ανάμεικτα, γεμάτα όνειρα για το μέλλον του λαού, όραμα και δημοκρατικά αισθήματα.

Το τελετουργικό, αν και δεν μοιάζει με προηγούμενα, λόγω της πανδημίας, τόσο η τελετή ορκωμοσίας, όσο και οι εμφανίσεις των διάσημων καλλιτεχνών δεν θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από προηγούμενες εμφανίσεις.
Η Lady Gaga θα έχει την τιμή να βρεθεί στο πλευρό του νέου προέδρου και να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο ωστόσο οι λαμπρές εμφανίσεις δεν θα σταματήσουν εκεί. Η μοναδική Jennifer Lopez επίσης θα βρεθεί επί σκηνής και μάλιστα στην πορεία της βραδιάς ο Tom Hanks θα είναι ο οικοδεσπότης του λαμπερού «Celebrating America».

Λοιπόν καταλαβαίνεις πως εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν αυτή τη στιγμή το κοσμοϊστορικό αυτό γεγονός και πράγματι τα social media έχουν «βουλιάξει» από σχόλια, videos και φωτογραφίες προς τιμήν του νέου Αμερικανού προέδρου. Ο ίδιος, μοιράστηκε με το κοινό του και τους διαδικτυακούς του φίλους την ευγνωμοσύνη του. Με ένα tweet τόνισε πως σήμερα είναι μια νέα ημέρα για την Αμερική αλλά δεν στάθηκε μόνο σε αυτό.

Tο αμέσως επόμενο tweet του ήταν αφιερωμένo στην αγαπημένη του σύζυγο Jilly και χαρακτηριστικά έγραψε πως δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευγνώμων που την έχει στο πλευρό του.