«Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές»: Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει και σοκάρει

«Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές»: Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει και σοκάρει

Όλα όσα είπε στο τελευταίο της βίντεο. 

Θα έλεγε κανείς, ότι εδώ και ένα χρόνο η επικαιρότητα είναι τόσο καταιγιστική και σοκαριστική, που δεν προλαβαίνουμε τις ειδήσεις που κυκλοφορούν και συνοδεύονται από σημαντικές αποκαλύψεις. Μαζί με τη μάχη κατά της πανδημίας, τις αναταραχές στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, την εκλογική μάχη που ολοκληρώθηκε χθες με την Ορκωμοσία Biden, τα ζητήματα εθνικής πολιτικής και τόσα άλλα που απασχολούν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και το παγκόσμιο στερέωμα, μέσα σε όλα αυτά λοιπόν, έρχεται να προστεθεί και η γνωστή πια υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η σπουδαία αθλήτρια βρήκε το θάρρος και μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε κατά τη διάρκεια των νεανικών της χρόνων, παρακινώντας και άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Ο αριθμός των γυναικών που παραδέχτηκαν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης ξεφεύγει από τα όρια της λογικής, δίνοντας ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ στην κοινωνία.

Εκτός από τη διακεκριμένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Έλλη Στάη, ακόμη μία γνωστή και δημοφιλής κυρία που αποφάσισε να μιλήσει, ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μέσα από το κανάλι της στο Youtube, αναφέρθηκε στη Σοφία Μπεκατώρου αλλά και στις δικές της τραυματικές εμπειρίες.

Μάθε περισσότερα στην παρακάτω gallery: