Μπορείς να φανταστείς πώς βγάζει τα σκουπίδια η Rihanna;

Μπορείς να φανταστείς πώς βγάζει τα σκουπίδια η Rihanna;

Αν υπάρχει και lockdown το σίγουρο είναι πως δεν θα σε δει κανείς.

To 2020 δεν θα λέγαμε πως ήταν μία καλή χρονιά για αρκετό κόσμο ανά τον πλανήτη. Η πανδημία του κορονοϊού ήταν η κυριότερη αιτία που πολλά πράγματα πήγαν στραβά, και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και το 2021. Για τη Rihanna ήταν λίγο πιο έντονη η χρονιά που έφυγε καθώς στις 18 Ιανουαρίου του 2020 μάθαμε για τον χωρισμό της με τον Jameel Hassan έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.

Μέσα στην ίδια χρονιά βέβαια εκτός από χωρισμό βίωσε και τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, για την οποία υπήρχαν φήμες αρκετούς μήνες. Κανείς δεν επιβεβαίωνε τη σχέση τους, όμως πλέον είναι σίγουρο, έχουν απαθανατιστεί μαζί πολλές φορές, ενώ έκαναν και Χριστούγεννα μαζί στα Barbados, από όπου και κατάγεται η 32χρονη τραγουδίστρια.

Η Rihanna είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και εκκεντρικός θα λέγαμε άνθρωπος. Της αρέσει να κάνει πράγματα που μπορεί να την τσαλακώσουν και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο στο Instagram account της έχουν αυτό το κάτι που μας αρέσει, όμως με την τελευταία της ανάρτηση ταυτιστήκαμε όσο ποτέ.

Η 32χρονη φόρεσε ένα t-shirt, το μαύρο καλσόν και τα φούξια τακούνια της, έβαλε μαύρα δαντελωτά γάντια και γυαλιά ηλίου και κατέβασε τα σκουπίδια. Ναι έτσι όπως μόλις σου την περιγράψαμε. Βέβαια οι πιθανότητες να την έβλεπαν οι γείτονες είναι ελάχιστες, αφού υποψιαζόμαστε πως το σπίτι της μάλλον μοιάζει με φρούριο. Και μπορεί εν μέσω lockdown να σκέφτηκες και εσύ να το κάνεις μετά τις 11 το βράδυ που δεν κυκλοφορεί ψυχή, όμως μάλλον δεν θα έχεις την τύχη της Rihanna που έβγαλε μόνη της τη φωτό.

Δες τη στη gallery και θα καταλάβεις.