Άγριες Μέλισσες: 15 tweets που αποθέωσαν το χθεσινό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες: 15 tweets που αποθέωσαν το χθεσινό επεισόδιο

Οι σεναριογράφοι μας χάρισαν το καλύτερο επεισόδιο του 2021.

Όσους προλόγους και αν γράψουμε για τις Άγριες Μέλισσες πάντα σε ένα πράγμα θα καταλήγουμε. Είναι η καλύτερη σειρά της τελευταίας διετίας και αρκεί απλά να δεις ένα επεισόδιο για να το καταλάβεις. Αν πάλι είσαι fan της σειράς τότε θα συμφωνήσεις πως το χθεσινό επεισόδιο οριακά άγγιξε την τελειότητα του επεισοδίου με τη μετάνοια της Θεοδοσίας για όσα έκανε στην Ελένη λίγο πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Τάκης Δοξαράς που αγαπά τη Δρόσω, όσο χειριστικός και αν δείχνει, της απέδειξε την αγάπη του με τον πιο λάθος τρόπο αποκαλύπτοντας στους Σεβαστούς πως το παιδί δεν είναι της Ασημίνας και του Νικηφόρου, αλλά της Δρόσως και του Νικηφόρου. Και μπορεί το twitter να τον αποθέωσε για την κίνηση-εκδίκηση αυτή, σίγουρα όμως δεν ήταν σωστή.



Βέβαια χωρίς την αποκάλυψη βόμβα για τον μικρό Σέργιο δεν θα είχαμε παρακολουθήσει το χθεσινό επεισόδιο, το οποίο ήταν απλά συγκλονιστικό. Κάθε ερμηνεία μας καθήλωσε και αν μπορούσαμε να δώσουμε κάποιο βραβείο αυτό θα πήγαινε ξεκάθαρα στο δίδυμο Τρίγγου-Πανταζάρας.

Μετά την αποκάλυψη του Τάκη για το παιδί, η Ασημίνα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και όσα έγιναν στη συνέχεια ήταν απίστευτα. Η συζήτηση μεταξύ των δύο αδερφών, Ασημίνας και Δρόσως, ήταν απόλυτα υπέροχη, ενώ δεν γίνεται να προσπεράσουμε τη χημεία που έχει η Έλλη Τρίγγου με τον Αργύρη Πανταζάρα. Η μεταξύ τους σκηνή ήταν τόσο δυνατή που θεωρούμε αδύνατο να μη συγκινήθηκες έστω και λίγο.

Το Twitter πάντως αποθέωσε όλο το χθεσινό επεισόδιο και στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τα πιο δυνατά tweets.