Καφέ της Χαράς: Η παρενόχληση στο χθεσινό επεισόδιο ήταν απόλυτα επίκαιρη

Καφέ της Χαράς: Η παρενόχληση στο χθεσινό επεισόδιο ήταν απόλυτα επίκαιρη

Και το Twitter δεν την άφησε ασχολίαστη φυσικά.

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν στο Καφέ της Χαράς προβλήθηκε εχθές το βράδυ και αν υπάρχει μια λέξη για να το χαρακτηρίσουμε, αυτή είναι επίκαιρο. Ναι επίκαιρο! Από τις αρχές του 5ου κύκλου θυμόμαστε τη Βάλια να λέει πως έφυγε από την Αθήνα και γύρισε στο Κολοκοτρωνίτσι, αφενός για να βρει ποιος έκαψε το καφέ, και αφετέρου γιατί δεν τα πήγαινε καλά με τον πατριό της.

Ο πατριός της (Νίκος Ψαρράς) έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά στο προηγούμενο επεισόδιο και από την αντίδραση της Βάλιας στη θέα των βαλιτσών και στο άκουσμα πως θα μείνει εκεί με την μητέρα της για αρκετό καιρό καταλάβαμε πως κάτι δεν πάει καλά. Και σήμερα απλά το επιβεβαιώσαμε.

Και με όσα έχουν βγει στο φως με τη Σοφία Μπεκατώρου δεν θα μπορούσαμε να δούμε ένα πιο επίκαιρο επεισόδιο. Δεν μας έγινε ξεκάθαρο το τι ακριβώς έχει συμβεί, όμως από τα συμφραζόμενα αλλά και το ύφος της Βάλιας όταν εκείνος την έπιασε από το χέρι καταλάβαμε πως έχει συμβεί κάποια παρενόχληση για την οποία δεν έχει μιλήσει στη μητέρα της, κι εκείνος την έχει βαφτίσει εφηβική εμμονή, στρέφοντας το πρόβλημα σε εκείνη.

Το twitter δεν θα μπορούσε φυσικά να μη σχολιάσει το επεισόδιο και συγκεκριμένα αυτό το κομμάτι, αφού ήταν ότι πιο σημαντικό και επίκαιρο είδαμε σήμερα. Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες όσα ξεχωρίσαμε.


https://www.instagram.com/p/CKXEZMMph6u