Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή τη γυμναστική κάνει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή τη γυμναστική κάνει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Φροντίζει το σώμα της και στην εγκυμοσύνη.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία είναι έγκυος για πρώτη φορά. Την εγκυμοσύνη της έκανε γνωστή κάπου στις αρχές Δεκεμβρίου μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με εκείνη και τον Σάκη Τανιμανίδη, να κρατούν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, και να ευχαριστούν για όσα έχουν και θα αποκτήσουν.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», είχε γράψει στην ανάρτησή της.

Η παρουσιάστρια και influencer περνάει πολύ δημιουργικά το διάστημα αυτό, συνεχίζει τη δουλειά της, φτιάχνει και μας δείχνει τις αγαπημένες της συνταγές, και εννοείται πως γυμνάζεται ακόμη και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα σήμερα έκανε κάποιες ασκήσεις τις οποίες και μας έδειξε μέσα από το Instagram account της.

Fitness buddy της για σήμερα ήταν η φίλη της Γιολάντα με την οποία γυμνάστηκαν μαζί, με μία διαφορά όμως. Η Χριστίνα έκανε γυμναστική για εγκύους και η φίλη της απλά για να διατηρήσει το καλλίγραμμο κορμί της.

Δες τις στο βίντεο που ακολουθεί.